OCCUPY WALL STREET:  Politi roer ned demonstranter utenfor Det Hvite Hus i natt norsk tid. Det var i forbinmdelse med demonstrasjonen at en røykbombe ble kastet over gjerdet.FOTO: J. Scott Applewhite, AP/SCANPIX.
OCCUPY WALL STREET: Politi roer ned demonstranter utenfor Det Hvite Hus i natt norsk tid. Det var i forbinmdelse med demonstrasjonen at en røykbombe ble kastet over gjerdet.FOTO: J. Scott Applewhite, AP/SCANPIX.Vis mer

Det hvite hus sperret av etter røykbombeangrep

Røykbombe kastet mot presidentboligen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det hvite hus ble sperret av tirsdag kveld etter at det som så ut til å være ei røykbombe, ble kastet inn mot presidentboligen.

Gjenstanden ble kastet over gjerdet til hagen utenfor Det hvite hus, sier pressetalsmann George Ogilvie i sikkerhetspolitiet.

Wall Street Dette skjedde mens 1000- 1500 personer fra Okkuper Wall Street-bevegelsen demonstrerte utenfor gjerdet.

Ifølge pressetalsmannen ble det iverksatt «passende» tiltak for å fjerne gjenstanden. Ingen demonstranter ble pågrepet.

Tidligere tirsdag ble det tatt ut tiltale mot en 21 år gammel mann som ifølge påtalemyndigheten avfyrte skudd mot Det hvite hus i november.

(NTB)

 BESØKENDE:  Inviterte gejster venter på å komme inn i Det Hbvite Hus ved en tidligere anledning. I natt norsk tid var det stengt på grunn av røykbombe. FOTO: Kevin Lamarque, REUTERS/SCANPIX.
BESØKENDE: Inviterte gejster venter på å komme inn i Det Hbvite Hus ved en tidligere anledning. I natt norsk tid var det stengt på grunn av røykbombe. FOTO: Kevin Lamarque, REUTERS/SCANPIX. Vis mer