Det ikoniske bildet gikk verden rundt. Nå er familien utradert, og han er savnet

Familiens SUV funnet i sjøen.

BERØMT BILDE: Her får en tolvårig Devonte Hart trøst av politimannen Bret Barnum under en demonstrasjon i Portland, i kjølvannet av drapet på Michael Brown i Ferguson. Foto: Johnny Huu Nguyen / AP / NTB Scanpix
BERØMT BILDE: Her får en tolvårig Devonte Hart trøst av politimannen Bret Barnum under en demonstrasjon i Portland, i kjølvannet av drapet på Michael Brown i Ferguson. Foto: Johnny Huu Nguyen / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): USA, august 2014. Landet rystes av kraftige raseopptøyer etter at den svarte 18-åringen Michael Brown ble skutt og drept av en hvit politimann i Ferguson i Missouri. Men et bilde ga håp og gikk verden rundt: En ung svart gutt omfavner gråtende en hvit politimann under en demontrasjon i Portland i Oregon.

Gutten på bildet var den gang 12-årige Devonte Hart, et av seks adopterte barn i en stor familie med to mødre, bosatt i delstaten Washington. Men nå er begge mødrene og tre av søsknene funnet døde, etter at familiens bil havnet utenfor veien og styrtet i vannet langs kystveien Highway 1 i nordlige California, melder CNN.

- Var med på turen

Men tre av søsknene befant seg verken i eller utenfor vraket av familie-SUV-en: 15-årige Devonte, Hannah (16) og Sierra (12). De er sporløst forsvunnet, og har status som savnet, ifølge sheriffen i Mendocino County.

Sheriffen opplyser at de tre savnede barna «med all sannsynlighet» var med på bilturen, men holder muligheten åpen for at de gikk av for å være sammen med venner før ulykken.

Stedet der SUV-en kjørte utfor, er et grusdekt utsiktspunkt. Ingen spor etter bremsing eller sladding er funnet, og ifølge sheriff Tom Allman er det ikke klart hvorvidt bilen rullet eller kjørte over kanten. Også tidspunktet for utforkjøringen er usikkert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer