PAPPA GRUET SEG TIL JUL:

- Det kan bli en trist jul, skrev alenepappa på Finn.no

36 timer etter, var annonsen lest av over 300 000 personer. Tusenvis av nordmenn vil nå gi julegaver til farens 4-åring.

TØFT Å BE OM HJELP: Alenefaren gruet seg til jul, fordi han ikke hadde penger til å gi sønnen ordentlige julegaver eller julemat. Med tungt hjerte la han ut en annonse på Finn.no. Så viste hjertegleden seg fra Norge rundt. 
TØFT Å BE OM HJELP: Alenefaren gruet seg til jul, fordi han ikke hadde penger til å gi sønnen ordentlige julegaver eller julemat. Med tungt hjerte la han ut en annonse på Finn.no. Så viste hjertegleden seg fra Norge rundt.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Hei, Jeg har gått mange runder med meg selv før jeg skriver dette. Jeg er en enslig far med en liten glad gutt på 4 år som gleder seg til Jul. Men vi er blitt ganske alene, mor er ikke inne i bilde og mye slekt har vi ikke. Så det blir bare oss to på julaften, litt trist for han som hører hvordan andre feirer jul».

Slik startet pappaens annonse på Finn. For det er ikke lett å være alene-pappa på overgangsstønad. Etter at sønnens barnehage og faste utgifter er betalt, er det ikke mye penger igjen til julegaver, julemat og annen kos.

Delt på Facebook

«Men det går rundt akkurat, derfor er det ikke noe igjen til julen. Så om noen har brukbare gamle leker eller vinter klær størrelse 102-104 de ikke trenger hadde det vært flott om jeg kunne overtatt noe av dette. så det blir mere enn en pakke fra meg under treet», skrev faren, som bor i Haugesund.

Han la ut annonsen på nettet og gikk til barnehagen for å levere sønnen på fire år.

- I går da jeg kom hjem fra barnehagen, hadde annonsen blitt lest av flere hundre tusen. Folk hadde delt annonsen min på Facebook kvelden før, og tusenvis av mennesker sendte meg meldinger med tilbud om gaver, sier faren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer