Trude Drevland med ny bok

- Det kan du spørre om, men det får du selvfølgelig ikke svar på

Trude Drevland er nådeløs i sin kritikk av politi og presse, men vil ikke vise til konkrete eksempler. 

UTE MED BOK: Trude Drevland, tidligere ordfører i Bergen som er siktet for grov korrupsjon, møtte pressen torsdag i forbindelse med at hun slipper boken «Litt privat». Video: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I sin nye bok «Litt privat» forteller bedragerisiktede Trude Drevland om hvordan hun har opplevd mistankene og anklagene, og tar et kraftig oppgjør med både politi og media.

- Det har vært godt å få satt en del ting på plass. Men boka er jo skrevet mens jeg var og er i min verste livskrise. Jeg har kjent mye på usikkerheten, sa hun da hun lanserte boka onsdag, og la til at hun nødig ville virke patetisk selvmedlidende i boka.

Drevland ble sammen med havnedirektør Inge Tangerås og reder Torstein Hagen i Viking Cruises i september i fjor siktet for grov korrupsjon etter at Drevland og Tangerås ble fløyet for rederens regning til Italia for å delta i sjøsettingen av et nytt cruiseskip. Ingen av de siktede erkjenner noen form for skyld i saken.

Politiet har ikke innstilt på at Torstein Hagen skal tiltales, men saken mot Drevland og Tangerås har nå ligget til behandling hos statsadvokaten i over fire måneder. 4. oktober ble det kjent at Statsadvokaten i Hordaland utsetter avgjørelsen om en eventuell tiltale.

- Ønsker ikke å svare

Angående den pågående korrupsjonssaken, sier Drevland følgende:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer