- Det kan jo ikke bli verre enn vi har det nå

Datteren Sylvi Listhaug (Frp) har akkurat blitt landbruksminister. Nå vurderer foreldrene å legge ned melkeproduksjonen på gården.

STOLTE OG OVERRASKET:  Harriet og Jan Steffen Listhaug er både stolt og overrasket over at datteren Sylvi Listhaug (Frp) er utnevnt til landbruksminister.
STOLTE OG OVERRASKET: Harriet og Jan Steffen Listhaug er både stolt og overrasket over at datteren Sylvi Listhaug (Frp) er utnevnt til landbruksminister. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ØRSKOG (Dagbladet): Harriet og Jan Steffen Listhaug er både stolt og overrasket over at datteren Sylvi Listhaug (Frp) er utnevnt til landbruksminister.

Sylvi er odelsjente til gården i Ørskog på Sunnmøre. Selv tok faren over gården som 18-åring, men måtte klare seg selv siden hans far døde da han var liten gutt.

Konfirmasjonspengene brukte faren på traktor og utstyr.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer