Janne Jemtland savnet i Brumunddal

- Det kan være at ting burde vært gjort annerledes

Janne Jemtland har snart vært savnet i to uker.

ETTERFORSKER: Politiadvokat André Lillehovde van der Eynden og Lensmann i Ringsaker, Terje Krogstad. Det har ikke vært funn av betydning de siste dagene. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
ETTERFORSKER: Politiadvokat André Lillehovde van der Eynden og Lensmann i Ringsaker, Terje Krogstad. Det har ikke vært funn av betydning de siste dagene. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BRUMUNDDAL (Dagbladet): I natt er det to uker siden Janne Jemtland (36) sist ble sett.

Politiet har de siste dagene drevet intensivt søk etter tobarnsmora, blant annet med helikopter, snøscootere og store mannskaper fra Sivilforsvaret.

Likevel har resultatene denne uka vært få. De eneste sentrale funnene politiet har gjort og opplyst om, er to blodspor.

Meldt savnet dagen etter

Det ene blodsporet ble funnet torsdag i forrige uke, og det andre nå på lørdag. Da det første blodsporet ble funnet, hadde Jemtland allerede vært borte i seks dager.

Jannes ektemann meldte henne savnet lørdag 30. desember. Først dagen etter, på nyttårsaften, ble den første leteaksjonen etter henne satt i gang da mannen ringte igjen. Politiet oppfattet ikke meldingen slik at det var nødvendig med en leteaksjon.

Politiadvokat i Innlandet, André Lillehovde van der Eynden, ønsker ikke å gå i detalj om samtalen mannen hadde med operatøren lørdag morgen.

- Da meldingen kom handlet det om å finne ut hva som kan ha skjedd med Janne og hvor hun var. Det kan være at ting burde vært gjort annerledes, sier van der Eynden til Dagbladet i dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer