- Det Karita beskriver skal aldri skje igjen

Nå skal Helga Pedersen og Martin Kolberg rydde opp i ukulturen i Aps stortingsgruppe.

DEBATT: Tidligere minister Karita Bekkemellem lanserte i torsdag sin selvbiografi på Aschehoug Forlag. Hun har skrevet boka "Mitt røde hjerte" om livet i og utenfor politikken. 
FOTO: SCANPIX
DEBATT: Tidligere minister Karita Bekkemellem lanserte i torsdag sin selvbiografi på Aschehoug Forlag. Hun har skrevet boka "Mitt røde hjerte" om livet i og utenfor politikken. FOTO: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| I november blir det eget seminar om samarbeid og ukultur i Aps stortingsgruppe. For første gang på mange år skal alle Aps stortingsrepresentanter ha medarbeidersamtaler. Det forteller Arild Stokkan-Grande i gruppas arbeidsutvalg til Dagbladet.

I sin nye bok tar Karita Bekkemellem et voldsomt oppgjør med det hun mener er en kynisk partikultur i Aps stortingsgruppe.

Karita får støtteNå får hun støtte fra Ap-representanter som kjenner igjen beskrivelser fra tida hun begynte, og fra situasjonen de siste årene.

- Det er grunn til å ta det på alvor, det som kommer fra Karita. Jeg har ikke grunnlag for å si noe om hva som skjedde i hennes spede begynnelse som stortingsrepresentant, men det er fort gjort at man pakker bort en slik kritikk. Jeg mener det kan være en gylden mulighet for oss å gå inn en kultur å gjøre noe med det, Stokkan-Grande og legger til:

- Det som Karita beskriver skal aldri skje igjen.

SelvmordsforsøkI boka forteller hun hvordan var mobbing og baksnakking med på å drive henne som ung stortingsrepresenant til selvmordsforsøk. Den dag i dag, sier eks-statsråden Ap fortsatt har en for dårlig personalpolitikk og et kulturproblem:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer