«Det knaser i kjevene hans, men tennene og hele tunga er intakt»

Politikvinne (34) forteller om dramatikken da makkeren ble brutalt slått ned og sparket.

BRUTALT SLÅTT NED: Den 33 år gamle politimannen ble brutalt slått ned og sparket mens han lå i bakken i mai i år. Foto: Vidar Bakken / dittoslo.no
BRUTALT SLÅTT NED: Den 33 år gamle politimannen ble brutalt slått ned og sparket mens han lå i bakken i mai i år. Foto: Vidar Bakken / dittoslo.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I mai i år ble en politikvinne (34) hjelpesløst vitne til at kollegaen hennes ble slått ned og brutalt sparket mens han lå nede i Hegdehausveien i Oslo. I et intervju med Politiforum forteller hun om voldsepisoden.

Til nettstedet forteller hun at det var mye mennesker i Hegdehausveien den aktuelle kvelden og at stemningen var amper.

Den skadde politimannen (33) var kledd i sivilt og hadde akkurat satt håndjern på en person da hendelsen skjedde. Han fikk et slag i hodet bakfra, og ble deretter sparket mens han lå på bakken. Hun stod omtrent en meter fra kollegaen da voldsepisoden skjedde.

- Det knaser i kjevene hans, men tennene er hele og tunga intakt. Han har et stort kutt i panna. Øyenbrynet henger ned over øyet, sier hun til Politiforum.

Kvinnen forteller at kollegaen traff en murkant med panna først og ble liggende urørlig og bevisstløs på bakken. Mens han ligger på bakken kommer en person løpende mot dem.

- Personen sparker ham uforståelig hardt i ansiktet. Jeg er ikke i tvil om at dette er med viten og vilje, sier politikvinnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer