- Det kom «two boys» ved midnatt

Sa alvorlig skadd litauer (30) på sykehuset. I koma flere dager etter mishandling på gård.

SJOKKERENDE FUNN:  Melkebonden i Bjørndalen i Nærøy kommune fant den ansatte gårdsarbeideren hengt opp i tau rundt hender i føtter i dette huset på gården på morgenen påskeaften. FOTO: MORTEN WENGSTAD, YTRINGEN.
SJOKKERENDE FUNN: Melkebonden i Bjørndalen i Nærøy kommune fant den ansatte gårdsarbeideren hengt opp i tau rundt hender i føtter i dette huset på gården på morgenen påskeaften. FOTO: MORTEN WENGSTAD, YTRINGEN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den litauiske gårdsarbeideren (30) som ble funnet opphengt i en trapp i Nærøy kommune i Nord-Trøndelag påskeaften, er så alvorlig skadd at han ikke kan avhøres på flere dager.

Tidlig ettermiddag 1. påskedag var ingen pågrepet for den torturlignende voldsepisoden, og politiet hadde heller ikke fått tips som varsler noen rask oppklaring.

Det er bare seks gårdsbruk i grenda Bjørndalen mellom Rørvik og Kolvereid.

Mannen fra Litauen har jobbet og bodd på den innerste gården i grenda i flere år.

Ukjente biler Beboerne pleier å merke seg ukjente biler på veien, men foreløpige avhør av folk på gården og andre naboer har ikke gitt noen utløsende spor.

- Den skadde mannen skal ha sagt på sykehuset at han fikk besøk av to personer ved midnatt.

- Han skal ha sagt «two boys», men det er vanskelige å vektlegge slike korte utsagn i den tilstanden han er, sier operasjonsleder Ola Hofstad i Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Urolig i fjøset Det var arbeidsgiveren som fant litaueren i huset han leier på gården ved 10-tiden lørdag. Det var urolig i fjøset, og bonden fikk mistanke om at gårdsarbeideren ikke hadde tatt morgenstellet og melket kuene som planlagt

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer