- Det ligger en slange eller øgle her og blunker

Halvskremte gjester i Botanisk hage lurer på hva som skjer under pepperplantene på Tøyen.

- DEN BLUNKER:  Den er gråbrun og har slangeaktog skinn, rapporterer søndagsgjester i Palmehuset på Tøyen i Oslo. MMS-FOTO: 2400-TIPSER.
- DEN BLUNKER: Den er gråbrun og har slangeaktog skinn, rapporterer søndagsgjester i Palmehuset på Tøyen i Oslo. MMS-FOTO: 2400-TIPSER. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lett opprømt innringer fra Palmehuset på Tøyen en solfylt søndag ettermiddag, i 30 behagelige plussgrader, med overraskelser under grønn vegetasjon i det hjørnet der pepperen gror:

- Oj, først trodde vi det var en slange. Jeg er ikke spesielt hysterisk, men heller ikke veldig komfortabel med slanger. Både datteren min og vennen og jeg skvatt til.

- Så traff vi en som jobber her som omviser om sommeren. Han trodde at noen hadde dumpet øglen sin. Den ligger under pepperbladene her og blunker, gråbrun i fargen og med slangeaktig skinn. Den er en halvmeter lang, hva er det som skjer, undrer byvandrer Kristin Svelle.

- Det aner meg Dagbladet treffer den danske sjefen for både pepperen og Palmehuset, seksjonssjef Axel Dalberg Poulsen i Botanisk hage.

- Hm, dette var interessant. Det stemmer at dette er en botanisk hage der det bare skal planter. Det aner meg hva damen kan ha sett. Jeg må sjekke og ringe tilbake.

Den danske botaniker ringer tilbake etter minutter.

- Det er nok en av gekkoene hun har sett i Palmehuset. Det stemmer at gekkoer er øgler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer