- Det lyser kjærlighet av dere

- Verden vil bli mye, mye bedre nå! Gratulasjonene til Märtha og Ari strømmer inn fra Dagbladet.nos lesere. Les reaksjonene og delta selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vi har åpnet gratulasjonsprotokollen slik at dere kan sende inn gratulasjoner til Märtha og Ari som venter barn i april/mai. Gratulerer og lykke til! Dere er kule og modige! Ønsker dere og det royale avkom et fantastisk liv i mint og sjokkrosa!!! (Jeg er anti-royalist, men digger dere. Det er vel et kompliment?),Beathe S. Gratulerer så mye med det lille kjærlighetsbarnet. Dette blir morsomt for dere :),Marianne Dette er en stor dag for monarkiet og for alle vi som heier på dere og Håkon og Mette Marit. En gledens dag. Gratulerer så mye fra Andreas Edvardsen, pappa til Oliver. Dere har SÅ mye å se frem til og glede dere til.,andreas edvardsen Vi vil herved overbringe våre hjerteligste gratulasjoner i forbindelse med de lykkelige omstendigheter. Håper barnet blir like vakkert og velskapt som sin mor, og like kløktig og talentfullt som sin far. Hvis vi kort får lov til å foreslå et passende navn,Vibeke og Sveinung Gratulerer fra Minnesota i USA! Jeg gleder meg til når barnet kommer! Ring meg hvis du trenger en barnevakt! (Jeg bare tuller!)

Sonja BostromSt. Paul, MN, USA Til lykke med graviditeten! Håper månedene frem til fødselen blir fylt med glede og forventninger, og at årene fremover med den lille blir vakre, unike og lykkelige (Det morsomste av alt ville vært tvillinger, men det er kanskje for mye å håpe på i første omgang? :-)

Vårin Kjære Prinsesse Mârtha Louise og Ari Behn. Sender mine varmeste lykkeønskninger! Og Mârtha, nå kan du virkelig hente fram eventyrbøkene!! Dette blir gøy! Gratulerer!!

Hilsen Mette Wilhelmsen, Moss. Gratulerer! Det er stort å bli foreldre. Hvis dere har begynt å tenke på navn: Hva med Mari eller Ariel?

Iselin Gratulera med det største som kan skje!

Katrine Broch Hauge Gratulerer! Verden vil aldri mer bli den samme for dere etter at barnet har kommet. Den blir så mye, mye bedre. Det lyser kjærlighet av ansiktene deres. Dette barnet blir født i ekte kjærlighet. Lykke til.

Aud M Gratulere så mye!!Dokker går ei kjæmpe koseli tid i møte!!!Kos dokker mykkje-masse.

Varme tanka fra Vibeke, Lisabeth 12år, Maria 6år og Nataniel 5år Ser dere venter barn. Og slikt er det nettsider for! ;)Vil tipse om snartmamma.com, mittbarn.com og nybaktmamma.com, som alle er supre sider! Og så er det pappaportalen.no, da...! Så har dere tid til overs, gjerne vil dele bekymringer og gleder eller har spørsmål, så er det bare å logge seg på med brukernavn og bli med i mammaverdenene på nettet! Lykke til! :)

Elisabeth Steindal Hei, Dette var gode nyheter for ikke bare dere, men også for Norge. Lykke til videre.

Erik E. Engelsen

G*R*A*T*U*L*E*R*E*R så mye ! Dere har en fantastisk tid i vente.

Hilsen mor til 2, Thelma Rikhardsdottir

Vi gleder oss på Deres vegne! Måtte barnet bli en lysfontene og forkjemper for barns rettigheter når den tid kommer;-)

Grete, Linda og Camilla

Gratulerer så mye...:-) Wow, dere er jammen meg raske...ønsker dere all lykke fremover i tiden...

Cesilie Robertsen

Kjære dere! Vi gratulerer og ønsker hjertelig til lykke og alt godt på veien fremover.

Vennlige hilsener fra Ina Manchester Lind, Cecilie Arstad Lind, Heidi Arstad Lind

Kjære Martha. Du er en stålende vakker kvinne som er meget dyktig, reflektert og behagelig. Jeg ønsker deg til lykke, og alt godt her i livet.

Vennlig hilsen Hege Nygard 34 år

Må Gud velsigne dere og den kommende verdensborgeren rikelig! Gratulerer! Håper at svangerskapet bli godt på alle måter, og huske selv om det kanskje blir vonde dager, ubehag og noen problemer, så vokter Herren over det ufødte liv. Legg alt på Han, så hjelper Han på alle måter!

Brit Bergelien

Hjertelige gratulasjoner med den kommende babyen önskes dere fra Clinica Vintersol på Tenerife, Spania. Vi gleder oss alle med dere og venter i spenning!

Evie Louise Madsen

Gratulerer så mye med den gledelige nyheten om en familieforøkelse. Dette var en veldig positiv nyhet. Lykke til videre i svangerskapet og lykke til som nybakte foreldre i april/mai. Jeg unner dere alt godt.

Vennlig hilsen Wenche Ø. Haugen

Gratulerer så utrolig mye!! Dette var en veldig fin nyhet, jeg ble meget glad da jeg leste denne nyheten. Håper alt vil gå bra nå fremover, og jeg ønsker dere lykke til, dere fortjener virkelig dette, dere virker som et utrolig fint par og barnet kommer til å bli velskapt og veldig pent, det er jeg sikker på. Nok en gang, gratulerer så masse!! Klem fra meg!!

Åse Marit

Gratulerer til dere vordende foreldre. Det blir nok ett nydeligt barn. Lykke til med svangerskapet.

Jannicke Liljegren

Gratulerer med barnet! Ønsker dere alt godt..

Kjersti Ranheim

Grattis, det var flott. Et tips når det gjelder navn. "Lars Henrik". Det synes jeg passer perfekt.

Lars Henrik

Gratulerer så meget Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn med graviditeten. Måtte all lykke stå Dere bi.

Vennlig hilsen
Øivind BenjaminsenLeder
Troms Unge Høyre

Dette var gode nyheter.

Enevald Flåten

GRATULERER! For en koselig nyhet!!Ønsker god helse for dere alle tre!! Gud velsigne dere!

Laila Olsen

Gratulerer så mye! Mange klemmer fra fire jenter i GK Medier og Kommuniksajon på Røros Videregående skole i sør trøndelag. Gratulerer! Vi gleder oss allerede!

Vigdis Wiggen

Dette er en stor dag for monarkiet og for alle vi som heier på dere og Håkon og Mette Marit. En gledens dag. Gratulerer så mye fra Andreas Edvardsen, pappa til Oliver. Dere har SÅ mye å se frem til og glede dere til.

Andreas Edvardsen

Kjære Kjære Märtha Louise og Ari. Dette er helt topp altså. Jeg har en bror som snart skal bli far. Sammen med sin kone selvfølgelig. Akkurat som dere, er de to gift. Det er helt vidunderlig. Såvidt jeg vet finns det mye litteratur om hvordan det er å bli foreldre for første gang. Sikkert mange nyttige og spennende råd i disse bøkene. Men, selvsagt er det mye man bare må erfare selv. På egen hånd liksom. Dere to. Sammen. Lykke Til. Jeg gleder meg virkelig!!

Leif Ivar Myklebust

Send inn din gratulasjon du også!

ALLE HJERTER GLEDER SEG:</B> Neste år er det ventet et nytt barn i kongefamilien.