POPULÆRT:  Så langt har rundt 3,3 millioner mennesker uttrykt at de liker dette bildet på Facebook. Det er dermed det mest likte bilde på det sosiale nettstedet noensinne.Foto: Barack Obama-kampanjen.
POPULÆRT: Så langt har rundt 3,3 millioner mennesker uttrykt at de liker dette bildet på Facebook. Det er dermed det mest likte bilde på det sosiale nettstedet noensinne.Foto: Barack Obama-kampanjen.Vis mer

Det mest likte på Facebook NOENSINNE

Bildet som makerte seieren har blitt historisk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bildet ble publisert på Barack Obamas Facebookprofil klokka kvart over elleve på valgkvelden, amerikansk tid. Den sittende presidenten skjønte at han fikk en nye periode i det ovale kontor.

Over 3,3 millioner mennesker har trykket «liker» under bildet, og flere gir en elektronisk tommel opp fortsatt. Det skriver den amerikanske nettavisen Slate.

Mest tvittret Ikke nok med det. Bildet ble også delt på Barack Obamas twitterkonto og er nå det bildet som er mest videretvittret noensinne. Det melder NBC News.

Med det har Obama stjålet tvitter-tronen til Justin Bieber.

Talsperson for Twitter Rachael Horwitz kan ikke bekrefte dette ennå, men sier at det er det mest videretvittrede bilde av Obama noensinne.

Sosiale medier har blitt en viktigere og viktigere del av politikernes kommunikasjon med velgerne. Noe dette bildet kan ses som et eksempel på.