Finn Kristian Halvorsen-saken

Det mystiske tyveriet har ridd politiet som en mare siden 2002. I helga gikk de til aksjon

Sjekker nye spor i den gamle verktøytyverisaken.

MARERITT: På kort tid ble Finn Kristian Halvorsens liv snudd på hodet. I slutten av juli 2002 ble en buss han eide fullstendig ramponert og i august ble hans lager utsatt for innbrudd og Halvorsen frastjålet verktøy til en verdi av rundt 500 000 kroner. Foto: Alf-Robert Sommerbakk / Haugesunds Avis
MARERITT: På kort tid ble Finn Kristian Halvorsens liv snudd på hodet. I slutten av juli 2002 ble en buss han eide fullstendig ramponert og i august ble hans lager utsatt for innbrudd og Halvorsen frastjålet verktøy til en verdi av rundt 500 000 kroner. Foto: Alf-Robert Sommerbakk / Haugesunds Avis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAUGESUND/OSLO (Dagbladet/Haugesunds Avis): Politiet i Stavanger gjennomførte forrige helg ransakinger i jakten på tyvegods som ble stjålet fra motorsykkelreperatør Finn Halvorsen på Karmøy for 15 år siden.

Midt i en reportasjeserie i Dagbladet og Haugesunds Avis i sommer, besluttet politimesteren i Sør-Vest politidistrikt at det skulle foretas en gjennomgang både av politiets egen håndtering av de gamle sakene, og starte etterforskning der det var mulig å gå videre på gamle spor.

Politiinspektør Ernst Kristoffer Rossebø bekrefter at det er tatt flere avhør, både av Finn Halvorsen selv og vitner.

Rossebø vil derimot ikke si noe om ransakinger på to eiendommer i helga, men andre kilder i politiet bekrefter at det «pågår aksjoner» i saken.

Tok kontakt

Eieren av en av eiendommene som politiet oppsøkte i helga har selv tatt kontakt med Dagbladet og fortalt om at politiet kom på døra, og Haugesunds Avis sitter på meldinger fra sosiale medier som bekrefter tilsvarende aksjon på en eiendom i avisas nedslagsfelt.

Det politiet leter etter er verktøy og utstyr som forsvant etter innbrudd i en stor container som Finn Halvorsen hadde stående på Husøy på Karmøy sommeren 2002.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer