Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Det norske miljøet er sjokkert

Inge Mathisen driver baren Heia Norge i Puerto Rico. Han visste godt hvem 35-åringen var, og er rystet over drapet på nordmannen. - Jeg så ham i byen bare et par timer før drapet skjedde, sier han til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hele den norske kolonien på Kanariøyene er sjokkert over drapet på nordmannen. Miljøet er lite, og de fleste visste hvem den drepte var.

- Han har flere ganger vært gjest i baren min. Vi holder til i samme kjøpesenter som diskoteket Joker, sier Mathisen til Dagbladet.

- Det er bare to diskotek i dette området, Joker og Space. Her møtes de fleste når byens barer har stengt. Nordmannen har flere ganger tidligere vært på Joker uten å havne i bråk, sier Mathisen.

I går var drapet på nordmannen samtaleemne i baren til Inge Mathisen. De norske gjestene lurte på hvorfor drapet hadde skjedd, om det var blind vold og hvorfor ingen grep inn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media