Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Det ser ut til å være akseptert å ha seksuell omgang med mindreårige

Sier politiet på Karmøy, etter at en mann er siktet for flere overgrep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er siktet for seksuelle overgrep mot mindreårige på Karmøy i Rogaland. To andre menn som tilhører samme miljø er tidligere blitt dømt for seksuell omgang med mindreårige. Mannen er i tenårene og er siktet for voldtekt av en mindreårig jente, seksuell omgang med fire mindreårige jenter, og for å ha sendt seksuelt krenkende tekstmeldinger, skriver Haugesunds Avis ifølge NRK. Den siktede tilhører et spesielt miljø hvor det ser ut til å være akseptert å ha seksuell omgang med mindreårige, mener politiadvokat Brita Lysaker. — Men dette er ikke representativt for ungdomsmiljøene på Karmøy, legger hun til. To menn som tilhører samme miljø som den siktede er fra før dømt for seksuell omgang med mindreårige jenter. I oktober ble en 22 år gammel mann dømt for seksuell omgang med tre mindreårige jenter. I februar ble en 20 år gammel mann dømt til fem og et halvt års fengsel for overgrep mot 15 jenter i 13-16-årsalderen. Han har anket dommen.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling