Donald Trump

- Det ser veldig dårlig ut

Hans Olav Lahlum mener Donald Trump har en bratt oppoverbakke foran seg om han skal klare å hamle opp med Joe Biden i presidentvalget.

DETTE SKJEDDE: Vi fulgte Trumps legesjekk på Fox News og oppsummerer det som skjedde. Video: Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sirkus Donald Trump dundrer videre. Etter å ha fortalt verden om egen coronasykdom fredag i forrige uke, har hele denne uka handlet om å reise seg igjen for Donald Trump.

Dette skjer etter en presidentdebatt der Joe Biden ble utropt til vinner og meningsmålinger som pekte i feil retning for presidenten.

I stedet for å snu skuta, har vondt blitt til verre for Trump og kampanjen. Det mener I hvert fall historiker og forfatter Hans Olav Lahlum.

- Han har ikke håndtert egen coronasykdom på en god måte. Hvis det hadde skjedd at en annen var uforsiktig og smittet ham, kunne han fått mye sympati. I stedet har det rett og slett vært dårlige rutiner i administrasjonen og i kretsen rundt ham. Dette er en dårlig sak for ham, sier Lahlum til Dagbladet.

Brutal virkelighet

Meningsmålingene viser en brutal virkelighet for presidenten (74). Bidens ledelse på Trump hadde vært stabil, men nå ser det vanskeligere ut.

- Det er vanskelig å si hva som fikk mest betydning, men det kom mye på en gang, sier Lahlum, som nå er aktuell med boka «Trump, Biden og slaget om USA».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer