Det siste bildet

GÖTEBORG (Dagbladet): Bare en time før festen fikk bestefar Yousef Mojtahed et bilde av barnebarnet Gilda (15), som hun samme kveld fikk tatt i en fotoautomat sammen med venninnen Johanna. Etter to døgn med fortvilelse og håp fikk bestefaren i går dødsbudskapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fredag hadde Yousef Mojtahed fortsatt håp om å få se sin kjære sønnedatter i live. Selv om de på Sahlgrenska Universitetssjukhuset sa til familien at det var nytteløst å komme til sykehuset for å lete etter Gilda, og at hun nok lå på likhuset, nektet Yousef Mojtahed å gi opp.

Sammen med bestevenninnen Johanna (15) hadde Gilda gledet seg til Halloween-festen på Hisingen. Selskapet var et av høstens høydepunkter for de to bestevenninnene.

Måtte vente

Mens andre pårørende fikk gledesbudskap og fant sine kjære på sykehusene i Göteborg fredag, fikk aldri familiene til Gilda og Johanna beskjed. - Vi var hos politiet, vi kjørte til Sahlgrenska, fram og tilbake flere ganger. Men ingen kunne gi oss beskjed.

Til avisa GT/Expressen forteller Gildas foreldre, Marlene og Hussein Mojtahed, om fortvilelse og sorg.

- Vi er fortvilte, hvor finnes vår datter? Det eneste vi vet er at en gutt som kjente Gilda og Johanna har fortalt at han så dem på festen. Gutten ringte hjem til Gildas foreldre like etter midnatt natt til fredag, og fortalte om brannen. Han visste ikke da hva som hadde skjedd med de to bestevenninnene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer