- Det sitter fortsatt litt i

I denne skateparken ble Sindre (20) truet med knokejern og ranet.

HER BLE HAN RANET:  I denne skateparken ved Haugenstua ble tre personer ranet i fjor. Til sammen ni personer står tiltalt for ranene hvor en person (bildet) ble truet med knokejern og en annen ble slått ned. Foto: Privat
HER BLE HAN RANET: I denne skateparken ved Haugenstua ble tre personer ranet i fjor. Til sammen ni personer står tiltalt for ranene hvor en person (bildet) ble truet med knokejern og en annen ble slått ned. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet) I dag fortsetter den omfattende barneranssaken i Oslo tingrett, hvor 19 ungdommer står tiltalt for å ha ranet barn helt ned i niårsalderen. Dagbladet har snakket med ett av ofrene for ransbølgen i Oslo i fjor vår.

20 år gamle Sindre ble truet med knokejern og ranet da han var ute og skatet i en park ved Haugenstua i Oslo.

- En gutt kom bort og sa at han skulle ha telefonen min. Da jeg spurte hvorfor han gjorde det, kom en annen gutt bort og viste fram et knokejern, sier Sindre til Dagbladet.

- Var veldig ubehagelig Han var 19 år da han ble ranet. Selv om mange av ranerne var yngre eller like gamle som ham, følte han seg truet, særlig da en av ranerne viste fram et knokejern.

- Først trodde jeg det var en form for kniv han hadde hånda, så jeg ga fra meg telefonen med en gang, sier mannen til Dagbladet.

 Sindre (20) forklarer at ranet har gjort noe med trygghetsfølelsen hans.

- Det var veldig ubehagelig. Ran er ikke noe hyggelig. Og det sitter jo i litt fortsatt. Jeg har bodd på Kløfta, men nå har jeg flytta til Oslo, og jeg er ikke noen fan av å fly rundt i byen om natta. Det er slike småting som har endret seg, sier 20-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer