Det smilende dovendyret nektet å slippe midtverket på motorveien

Stoppet trafikken.

SMILER TIL KAMERA: Dovendyret nektet å gi slipp på midtverket og bestemte seg i stedet for å smile til trafikkbetjentene som prøvde å få det til å slippe taket. Foto: Comisión de Tránsito del Ecuador
SMILER TIL KAMERA: Dovendyret nektet å gi slipp på midtverket og bestemte seg i stedet for å smile til trafikkbetjentene som prøvde å få det til å slippe taket. Foto: Comisión de Tránsito del Ecuador Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I byen Quevido i Los Rios-provinsen i Ecuador klarte et lite dovendyr å forville seg ut på motorveien og stoppet trafikken i begge retninger.

Den forvirra krabaten bestemte seg for å holde seg fast rundt midtverket på motorveien og bilistene ble derfor nødt til å tilkalle trafikkpolitiet.

Den sløve skapningen nektet å gi slipp på midtverket da betjentene ankom, og til tross for dramaet smilte dovendyret til fotografene som begynte å ta bilder av den bisarre hendelsen.

Bildene av trafikkpolitiet som prøver å godsnakke med dovendyret som smiler har blitt postet på det ecuadorianske samferdselsdepartementets Facebook-sider, og i skrivende stund har de blitt likt over 24 000 ganger.

- Dovendyret ble reddet av våre betjenter og tatt hånd om av en veterinær som mente at den var i fin form. Det ble plassert i regnskogen, skriver departementet på sine Facebook-sider.

- Vi er takknemlig for alle som har vært opptatt av helsen til dyret.

Dovendyr er en gruppe med søramerikanske pattedyr som lever store deler av livet i trærne i den nordlige delen av Latin-Amerikas regnskoger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer