«Det som er litt skummelt er at Loke truer Alex og Tove bruker dop.»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Thomas, fem år, Tromsø

Marita,ti år, Tromsø - Jeg bare se «Hotel Cæsar» hver dag, for det er så spennende. Det gjorde inntrykk på meg at Loke truet Alex og så ble det litt skyting. Og Tove brukte jo litt sånn dop. At hun orket det...

Joakim, elleve år, Tromsø - «Cæsar» er litt spennende, så jeg ser det ofte. Det jeg har sett der som jeg ikke har sett på TV før, er at de bruker dop.

Magnus, sju år, Tromsø - Jeg har sett det to ganger og liker det veldig godt, men moren min sier at jeg ikke får se på det. Jeg tror det er fordi det er skummelt.

Monica Iren, ti år,Tromsø Jeg følger med på «Cæsar», men jeg synes ikke små unger burde se det, for det er mye banning og ekle scener. Det som er litt skummelt er at Loke truer Alex og Tove bruker dop.

Tina, ti år, Kristiansand Banningen gjør meg ingenting. Jeg sier bare «Herregud», så jeg er ikke blitt påvirket.Jeg synes nok det er litt for mye stygt snakk. Og litt for mye festing.

Monica, elleve år, Kristiansand «Cæsar»-serien handler jo bare om festing og krangling. Det hadde ikke vært noe gøy hvis livet var slik i virkeligheten. Men det er moro å se voksne som oppfører seg så teit.

Mikkel , tolv år, Kristiansand «Hotel Cæsar» er noen ganger så oversåpete at det ikke er mulig å innbille seg at det har noe med virkeligheten å gjøre. Serien er litt suppete, men jeg kan ikke fatte at noen tar skade av å se på. Alle intrigene og problemene er jo helt overspilt. Serien har ikke påvirket meg.

Ragnhild, elleve år, Kristiansand Skuespillerne i «Cæsar» er jo ikke alltid like snille mot hverandre. Dessuten banner de litt for mye. Men det er en god serie.