- Det stinker av stripping

De rundt 100 demonstrantene som i går kveld ropte og skrek utenfor Blaze Go-Go Bar i Oslo sentrum mener det stinker av stripping. Det har de da også helt rett i. Det var en svært illeluktende stank som spredte seg nede i Blazes kjellerlokaler under NM i stripping.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men det kan nok ikke de 15 kvinnelige og de sju mannlige stripperne som deltok i «norgesmesterskapet» klandres for. For etter at arrangementets to første strippere, aerobic-instruktør Bente Adolfsen og butikkinnehaver Bente Apell, hadde gjort unna sine etapper, slapp et par snedige demonstranter en stinkbombe.

- Kjeltringer. De hadde kjøpt billetter og utga seg for å være seriøse publikummere. Men så var det altså bare ute etter å lage ugagn, kommenterte strippesjef og Blaze-innehaver Børre Olsen mens en spyliknende lukt truet med å tømme Blaze. Men neida, har man betalt 300 spenn for å komme på dette vinterens mest kontroversielle NM-arrangement, skal det mer til enn ei enslig stinkbombe før man stikker. Har man først forsert et hundretalls illsinte og illrøde demonstranter, skjellsord, buing, banning og tunge politisperringer, ja da har man liksom bestemt seg. Ærre NM, så ærre NM! Eller som strippe-talsmann Børre Olsen sier:

- Dette er som NM i skihopp. Det er helt normalt.
Olsen begynner å bli vant til bråk nå. Etter å ha drevet Oslo-klubben Blaze i fem og et halvt år og avholdt tre strippe-NM, er demonstrasjoner nærmest blitt en selvfølge.

- Ikke faen! Nei til salg av sex og kropp! Børre Olsen tjener rått på å selge andres kropp! lød de mer eller mindre taktfaste ropene fra Rød Ungdom, Sosialistisk Ungdom og kvinnegruppa Ottar. Inne var det dominans fra kvinnegruppa Linda, mens en oppglødd Børre Olsen forkynte at stripping nå må aksepteres.

- Jenter som stripper er ikke billige horer. De er kunstnere, predikerte han. Og både Simens mor og forlovede er enige i den saken. De ble behørig presentert fra scenekanten.

Og etterpå la Bente Adolfsen inn høygiret til tonene av sakral kirkekor-dance. Mens et par stinkbombe-plantere triumferte ute i Oslo-natta.

STINKENDE PROTEST: Rundt hundre demonstranter prøvde i går å stoppe NM i stripping.