Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Det sto akkurat hvordan han skulle drepe oss

Madelene (29) ble funnet innstøpt i betong. Mannen som er siktet for drapet, er tidligere dømt for å ha planlagt drap på fosterforeldrene.

DREPT: Småbarnsmoren Madelene (29) var savnet i tre måneder før hun ble funnet i skogen utenfor Upplands Väsby. Foto: Privat
DREPT: Småbarnsmoren Madelene (29) var savnet i tre måneder før hun ble funnet i skogen utenfor Upplands Väsby. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den svenske småbarnsmoren Madelene (29) forsvant sporløst i november. Tre måneder seinere ble hun funnet i et skogholt utenfor Stockholm, innstøpt i ei betongblokk.

En 33 år gammel mann og ei 30 år gammel kvinne er siktet i saken. Nå forteller den siktede mannens fosterforeldre om da de avslørte mannens plan om å drepe dem.

- Det var tegnet på A4-ark, flere stykker. Det sto akkurat hvordan han skulle drepe oss, forteller fosterfaren i svenske Brottcentralen.

Da 33-åringen var 17 år, ble han dømt for å ha planlagt drap på fosterforeldrene. Han hadde allerede vold mot skoleansatte og vold mot en tjenestemann på rullebladet. Han ble plassert i fosterhjem.

- Det var en hel plan for hvordan han skulle drepe oss. Først skyte meg, siden kona mi, så hundene og til slutt brenne ned huset, sier fosterfaren i Aftonbladet.

To personer siktet Mannen er nå siktet for drapet på den svenske tobarnsmoren Madelene. De to skal ha vært venner.

Kvinnen er siktet for å skjule en mistenkt, samt for å ha krenket gravfreden. Å krenke gravferden betyr at politiet mener kvinnen må ha hatt noe med håndteringen av liket å gjøre.

Bobilen til de to sto i lang tid parkert i nærheten av stedet hvor Madelene ble funnet. Der ble også ei trillebår med sementrester funnet.

Begge to nekter straffskyld.

Støpt i betong Politiet tror ifølge Expressen at støpearbeidet ble gjort i skogen der Madelene ble funnet, at betongblokka med 29-åringen ikke ble flyttet. I tida før småbarnsmoren ble funnet, ble det søkt intenst etter henne. Flere ganger gikk søkspatruljene rett forbi betongblokka i Upplands Väsby.

- Følelsen av å ha gått forbi og gått glipp av henne er uvirkelig og skremmende, sier en person som deltok i søkene til Expressen på tirsdag.

TIL MINNE:  Like ved stedet hvor hun ble funnet, har venner og bekjente tent lys og lagt ned blomster. Foto: ELIAS GIERTZ / EXPRESSEN
TIL MINNE: Like ved stedet hvor hun ble funnet, har venner og bekjente tent lys og lagt ned blomster. Foto: ELIAS GIERTZ / EXPRESSEN Vis mer