- Det Stoltenberg kalte umoderne familiepolitikk, sier Støre er moderne

Høyre jubler over det de kaller Jonas Gahr Støres omfavnelse av kontantstøtten.

OMFAVNER: Høyres parlamentariske nestleder Nikolai Astrup sier velkommen etter til Jonas Gahr Støre som har åpnet for å godta kontantstøtte for ettåringer som venter på barnehage. Astrup mener Støre omfavner Høyres argumentasjon for kontantstøtten. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
OMFAVNER: Høyres parlamentariske nestleder Nikolai Astrup sier velkommen etter til Jonas Gahr Støre som har åpnet for å godta kontantstøtte for ettåringer som venter på barnehage. Astrup mener Støre omfavner Høyres argumentasjon for kontantstøtten. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Høyre jubler over det de kaller Jonas Gahr Støres totale snuoperasjon og omfavnelse av kontantstøtten.

- Det Jens Stoltenberg kalte umoderne familiepolitikk, sier Støre nå er moderne, konstaterer parlamentarisk nestleder Nikolai Astrup.

Ap-leder Jonas Gahr Støres nytale om kontantstøtte har vakt sterke reaksjoner i eget parti. Venstre, som har snudd og nå går mot kontanttøtten, kaller det et klossete frieri overfor KrF.

Viktig fleksibilitet Men KrF, Frp og Høyre jubler over snuoperasjonen.

- Det er hyggelig at Jonas Gahr Støre nå har funnet ut at man ikke kan være uberørt av den situasjonen småbarnsforeldre står i, for å bruke Støres egne ord. Det er ikke noe nytt at småbarnsforeldre står i en tidsklemme. Alle familier er forskjellige, alle barn er forskjellige. Det understerker viktigheten av fleksible velferdsordninger for alle barn.

- Total snuoperasjon Det nye er at Aps leder nå ikke bare aksepterer, men omfavner våre argumenter om større valgfrihet og fleksibilitet. Det er en total snuoperasjon som vi i Høyre er veldig glad for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer