Runde to av Demokratenes første presidentdebatt

Det store angrepsmålet

Tidligere visepresident Joe Biden er favoritten blant de rekordmange demokratiske presidentkandidatene.

ANGRIPES: Som favoritt blant de demokratiske presidentkandidatene, må tidligere visepresident Joe Biden regne med at mange av de andre vil angripe ham. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MIAMI (Dagbladet): I natt norsk tid står Biden på scenen med ni andre demokratiske presidentkandidater i Miami. Foruten Biden er det senator Bernie Sanders, South Bend-ordfører Pete Buttigieg, senator Kamala Harris, senator Michael Bennet, senator Kirsten Gillibrand, tidligere guvernør John Hickenlooper, kongressrepresentant Eric Swalwell, aktivist Mariann Williamson og teknologientreprenør Andrew Yang.

Mens mørke skyer og et lummert vær hviler over Florida-metropolen går de på scenen et døgn etter at første runde av kandidater møttes på samme sted.

Senator Elizabeth Warren var i særklasse den kandidaten som lå best an på meningsmålingene i den første runden. Langt flere av favorittene deltar i runde to - deriblant Biden, Sanders, Buttigieg og Harris.

Angriper Trump

Biden, som er den fremste favoritten på meningsmålingene, ble overhodet ikke nevnt ved navn under den første runden onsdag. Det kan forandre seg når han selv står på scenen og mange av de andre kandidatene vil gjøre det de kan for å få oppmerksomhet på en trang scene foran millioner av TV-seere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer