<strong>VERDENS SØSTESTE LILLESØSTER:</strong> Storebror Mathias og storesøster Amanda skulle ønske at folk forsto at barn med Downs er like individuelle som alle andre. De synes lillesøster Mathilde er helt perfekt. Foto: Gregers Kirdorf / Ude og hjemme og privat
VERDENS SØSTESTE LILLESØSTER: Storebror Mathias og storesøster Amanda skulle ønske at folk forsto at barn med Downs er like individuelle som alle andre. De synes lillesøster Mathilde er helt perfekt. Foto: Gregers Kirdorf / Ude og hjemme og privat Vis mer

Det tok lang tid før Rina klarte å si at hun elsket datteren med Downs. Så snudde sorg til glede

Mamma og pappa tenkte på abort da de fikk vite at den ufødte babyen hadde Downs. I dag kan de ikke forstå hvorfor tanken streifet dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Rina (47) og Morten Thaisen (47) glemmer ofte at deres yngste datter Mathilde (8) er utviklingshemmet. Hun leser og snakker bra, og gjør det i det hele tatt veldig fint i forhold til hva foreldrene fryktet da hun ble født.

- Vi var i sjokk da hun kom til verden. Alle foreldre ønsker seg perfekte barn, men Mathilde var ikke perfekt. Vi hadde grusomme tanker, og snakket om at det beste ville vært hvis hun hadde en hjertefeil og døde. Selvsagt var det egoistisk, men vi var så redde for at vi ikke kom til å klare å være gode foreldre for alle de tre barna våre, forteller Rina.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer