Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Det tok tre politifolk, brekkjern og hammer for å få Buddy ut fra kattedøra

Kunne returnere uskadd til eieren.

KNIPE: Hunden Buddy satt seg selv i en virkelig knipe før politiet demonterte hele kattehuset og fikk han løs. Foto: AP Photo/Suffolk County Police Department/NTB Scanpix
KNIPE: Hunden Buddy satt seg selv i en virkelig knipe før politiet demonterte hele kattehuset og fikk han løs. Foto: AP Photo/Suffolk County Police Department/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det ble et noe spesielt oppdrag for lokalpolitiet i Suffolk County i den amerikanske delstaten New York fredag formiddag.
Hunden Buddy hadde nemlig satt hodet sitt fast i inngangen til et kattehus, skriver politidistriktet i en melding.

Tre politibetjenter rykket ut til privatadressen der ulykka hadde skjedd etter at hundens eier selv hadde meldt om at hunden satt fast.

Som vi ser av bildet sluppet av politidistriktet selv, har hunden virkelig satt seg sjøl i knipe mens de to politimennene Stephen Lukas og Martin Gill forsøker å få han løs. Også politisersjant Kit Gabrielsen bidro i oppdraget.

Det var ikke bare, bare å få hunden løs fra kattepina, men etter å ha gått til verks med hammer og brekkjern for å demontere kattehuset, ble hunden frigjort og returnerte til eieren uskadd.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling