Bård Hoksrud i vekttrøbbel på Widerøe-fly

- Det var bare moro!

Fremskrittspartiets Bård Hoksrud ble bedt om å bytte sete på grunn av vektbalansen da han skulle ut og fly tirsdag. Det tok han med et smil.

GLAD GUTT: Fremskrittspartiets Bård Hoksrud er kjent for å ha et av norsk politikks blideste fjes. Beskjeden om vektproblemene om bord i Widerøe-flyet tok han også med et smil. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
GLAD GUTT: Fremskrittspartiets Bård Hoksrud er kjent for å ha et av norsk politikks blideste fjes. Beskjeden om vektproblemene om bord i Widerøe-flyet tok han også med et smil. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg måtte jo le da en kjempehyggelig dame fra Widerøe kom bort til meg og sa at de hadde litt problemer med vekta. Hun tenkte nok ikke på meg personlig, men jeg hadde uansett ingenting imot å flytte meg lenger bak i flyet, sier en smørblid Bård Hoksrud til Dagbladet.

Han tydde selv til Facebook og Instagram for å fortelle om episoden da flyturen fra Oslo til Sandane via Sogndal var over. Den korte teksten er pyntet med seks smile- og latterfjes. Frp-representanten er som kjent ikke blant de mest selvhøytidelige.

- Det er viktig å smile og le litt også. Det kan ikke bare være alvor i politikken. Dette var jo bare kjempemorsomt, sier Hoksrud.

Ropstad måtte gå

Hoksrud var for øvrig ikke alene om å bytte sete. Medpassasjer og KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad fikk nemlig samme beskjed av kabinpersonalet.

- Det var altså ikke bare han tjukkasen Bård som måtte flytte seg, ler Hoksrud.

- Men du har jo tatt av nærmere 35 kilo i det siste. Er det ikke «fake news» å kalle seg tjukkas da?

- Det begynner å hjelpe, men det har vært litt tøft å holde vekta i sommer. Det er litt lettere nå som hverdagen har kommet, sier Frp-profilen åpenhjertig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer