Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Det var blod overalt

Mann funnet knivdrept i natt på et toalett i Stockholm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet fikk melding like etter klokken ett i natt om at vektere hadde funnet en død mann på et offentlig toalett midt på Östermalmstorg i sentrum av Stockholm.

Mannen skal være mellom 20 og 30 og hadde søndag morgen fortsatt ikke blitt identifisert. Han hadde en kniv stikkende ut av brystet og det er flere tegn på at han har vært utsatt for ytre vold.

- Det var blod overalt, sa en politimann som var på åstedet til Expressen.se.

Avsperret

Östermalmstorget ble avsperret i natt og store politistyrker, inkludert hundepatrulje, undersøkte området etter mulige spor.

Mye tyder på at mannen ble drept inne på toalettet der han ble funnet.

- Han var kald når vi fant han, så vi mistenker at han ligget der en stund, sa førstebetjent Göran Nilsson til Expressen.se.

Politiet har kommet over flere blodspor både på torget og den nærliggende gaten. Nå jobber de utefra teorien om at dette er et mord.

Östermalmstorg ligger like ved det populære utelivsområdet Stureplanet.

<B>LETER ETTER SPOR: Politiet i Stockholm har undersøkt område rundt funnstedet og gjennomfører blant annet enn en dør-til-dør-aksjon på jakt etter potensielle øyevitner.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media