- Det var djevelen sin skyld

Satan skal ha stjålet 70 000 dollar fra amerikansk kirke.

IKKE SÅ LETT: Nå har djevelen blandet seg opp i eldre kvinners personlige økonomi også. Illustrasjonsfoto: Alessia Pierdomenico/REUTERS/Scanpix
IKKE SÅ LETT: Nå har djevelen blandet seg opp i eldre kvinners personlige økonomi også. Illustrasjonsfoto: Alessia Pierdomenico/REUTERS/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) En 62 år gammel kvinne fra Arlington i USA er enten veldig overtroisk, veldig dum, veldig desperat eller i kontakt med makter de færreste av oss får gleden av å hilse på.

Kvinnen er ifølge AP mistenkt for å ha stjålet over 70 000 dollar fra kirken hvor hun jobbet som administrasjonsassistent, men hevder retten undervurderer djevelens rolle i tyveriet.

- Satan spilte en viktig rolle i det som har skjedd, har hun forklart.

Retten har ikke tatt stilling til hvorvidt det er snakk om en konspirasjon fra det hinsidige, eller bare en desperat kvinnes djevelske plan for å dekke økte personlige utgifter.

I alle tilfelle blir beskyldningene om at hun har forfalsket menighetens pastors underskrifter på sjekker for totalt 73 000 dollar stående, og kvinnen må svare for seg i en jordisk rett.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer