- Det var en henrettelse

Politiet etterlyser kjent kriminell etter kvadruppelt politidrap i USA i går.

SORG: Her legger en mor og hennes datter ned teddybjørner til minne for de drepte politifolkene i Lakewood i staten Washington. Foto: AP Photo/Ted S. Warren/Scanpix
SORG: Her legger en mor og hennes datter ned teddybjørner til minne for de drepte politifolkene i Lakewood i staten Washington. Foto: AP Photo/Ted S. Warren/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Politiet har etterlyst 37 år gamle Maurice Clemmons etter angrepet mot tre politimenn og en -kvinne i Lakewood i staten Washington i går. De fire ble drept mens de gjorde unna papirarbeid på en kaffebar i den amerikanske småbyen.

De var alle iført skuddsikre vester, ifølge Daily Telegraph, men dette kunne ikke redde dem da gjerningsmannen gikk amok. En mann, som politiet mistenker er Clemmons, skjøt en rekke skudd mot de fire, som alle ble drept på stedet.

Politifolkene, som er i alderen 37 til 42 år, var alle i uniform og hadde parkert politibilen utenfor kafeen.

Tungt kriminellPolitiet mistenker derfor at angrepet ikke var tilfeldig. Dette støttes av etterlysningen av Clemmons, som ifølge AP ble arrestert og siktet for vold mot politiet for kort tid siden.

Siktelsen den gang omfattet også barnevoldtekt. Clemmons slapp fri etter å ha betalt 150 000 dollar i kausjon.

37-åringen skal være observert i området rundt kafeen like før skyteepisoden. Politiet mistenker at Clemmons selv ble skadd, da en av de fire politifolkene kan ha havnet i slåsskamp med gjerningsmannen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer