Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Det var et helvete hver eneste dag

32-åringen hevder han ble truet av antatt Hells Angels-leder, Leiv Ivar Kristiansen.

- TRUET: Leif Ivar Kristiansen, antatt leder for Hells Angels i Norge, skal ha truet en 32 åring med å henge ham opp ute i Trolla, dersom han ikke ga han penger. Foto: Tom E. Østhuus, Dagbladet.
- TRUET: Leif Ivar Kristiansen, antatt leder for Hells Angels i Norge, skal ha truet en 32 åring med å henge ham opp ute i Trolla, dersom han ikke ga han penger. Foto: Tom E. Østhuus, Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Allerede i begravelsen måtte 32-åringen begynne å diskutere arv med sin far. Den neste tiden ble en lang periode preget av mas, trusler og stadige utbetalinger til Leif Ivar Kristiansen.

- Alle de pengene jeg fikk for arven gikk direkte til Leif. Det var et helvete hver eneste dag. Mora mi var nettop død, jeg ruset meg, jeg pushet fortsatt hasj og jeg hadde truslene hengende over meg. Jeg måtte hele tiden betale, og på meg virket det som gjelden aldri minket, sier 32-åringen.

Hvis han ikke betalte fryktet han det verste.

- Jeg fikk beskjed om at jeg kom til å bli hengt opp ute i Trolla. Ikke stikk av flere ganger, da kommer han og tar dere, fikk vi beskjed om, sier 32-åringen om seg selv om sin medhelper.

I tillegg måtte 32-åringen betale to varmepumper for Kristiansen.

- Han ville ha en siste pumpe, men da hadde jeg ikke mer penger og takket for meg. Jeg stakk av til mitt kollektiv.

Før Leif Ivar Kristiansen skal ha begynt å mase om arven hadde han allerede fått flere utbetalinger på det han mente 32-åringen og hans medhjelpe var skyldig.

En av medhjelperne måtte til og med be sin far ta opp lån på rundt 200.000 for gi til Kristiansen.

- Da vi fikk klar beskjed om å komme oss hjem fra vårt opphold i Danmark visste vi at vi måtte ha penger, og det var måten vi løste det på. Leif fikk derfor disse pengene allerede da, og vi trodde at vi da skulle være ferdig med gjelden, sier 32-åringen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media