- Det var et sjokk. Vi dusja i glassbiter

Skrekkvideo viser personbilens møte med lastebil på E6.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Disse skrekkbildene viser hva som kan skje dersom du ikke sikrer lasten skikkelig.

En personbil ble ved syvtiden fredag morgen hardt truffet av deler av taket fra en lastebil midt i Væretunnelen i Malvik i Sør-Trøndelag. Det skriver ABC Nyheter.

- Skjedde så fort Det var en mann (48) og hans kone som satt i personbilen da hendelsen skjedde. Mannen ønsker ikke å stå fram med navn i Dagbladet.

Dagbladet har fått tillatelse til å publisere video som viser ulykken. Mannen hadde tilfeldigvis et dashcam på bilen da ulykken skjedde.

Videoen viser at taket på hengeren tilknyttet vogntoget løsner og knuser frontruta på personbilen.

- Det hele skjedde så fort. Rett etter at ruta knuste, kjørte vi inn på en nødstopp-avkjøring inne i tunnelen. Deretter ringte vi politiet, som stengte av tunnelen i en time, forteller sjåføren av personbilen.

Hvordan opplever du sekundet der det smeller?

- Det er et sjokk naturligvis. Vi dusja i glassbiter. Jeg og kona føler oss heldige som ikke ble skadd, svarer mannen (48).

Lastebilsjåføren stoppet også Sjåføren av lastebilen stoppet rett etter hendelsen og oppsøkte personbilen.

- Det var ingen konflikt mellom oss på stedet, forklarer sjåføren av personbilen.

Operasjonsleder Tore Kyllo ved Sør-Trøndelag politidistrikt sier til ABC Nyheter at lastebilsjåføren ble anmeldt for ikke å ha sikret lasten sin godt nok.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Se også: Per Kristian Lind filmet en trailersjåfør som kjører forbi en bil og en bobil rett før en uoversiktelig kurve. Video ligger litt lenger opp i saken.