- Det var et stort, idiotisk feilsteg

The Suns PR-sjef med «verdens verste unnskyldning» etter toppløskrangel.

HØSTET STORM: Dette er altså Dylan Sharpes omstridte tweet der han lar torsdagens side 3-modell Nicole blunke til fire av journalistene som var mest pågående for en kommentar til «nedleggelsen» av side 3 - samt en Labour-politiker som ikke har noe med saken å gjøre. Faksimile: TWITTER
HØSTET STORM: Dette er altså Dylan Sharpes omstridte tweet der han lar torsdagens side 3-modell Nicole blunke til fire av journalistene som var mest pågående for en kommentar til «nedleggelsen» av side 3 - samt en Labour-politiker som ikke har noe med saken å gjøre. Faksimile: TWITTER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Hei. Jeg heter Dylan Sharpe. Til daglig er jeg PR-sjef for The Sun, men dere kjenner meg kanskje som et 'k*ktryne', 'f*tte' eller 'den skumleste fyren på Twitter'. Dette er min historie.»

The Suns PR-sjef Dylan Sharpe har vært i vinden denne uka. Først på grunn av sin taushet rundt at avisa hans for første gang på 45 år ikke trykte de beryktede puppebildene på side 3 på tre dager. Så, etter at store deler av øvrig britisk presse hadde erklært side 3 for død og begravet, var alt tilbake ved det gamle i går, da «Nicole (22) fra Bournemouth» viste seg fram.

Massiv fordømmelse Sharpe, som i løpet av uka var blitt temmelig upopulær blant britiske journalister på grunn av sin ikke-respons, fant ut at han skulle peke nese til fire av dem, pluss Labour-politiker Harriet Harman. På toget på vei til jobben postet han like godt et bilde av puppemodell Nicole som blunker - med de fem nevnte personene som mottakere.

Reaksjonene lot ikke vente på seg, og Sharpe møtte massiv fordømmelse for stuntet.

«Jeg er sikker på at moren din er ordentlig stolt av deg nå, Dylan. Jeg vet at jeg ville vært det», skriver Sky News-anker Kay Burley, en av journalistene oppgitt som mottaker av tweeten. «Du tvitrer bilder av toppløse damer til politikere og journalister. Skikkelig voksent», skriver BBC-reporter Jess Brammar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.