- Det var et sykt smell

Kraftig eksplosjon ved skole i Karlstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Like før klokka 15 tirsdag fikk redningstjenesten i Karlstad inn melding om en kraftig eksplosjon ved Tingvallagymnasiet i sentrum av den svenske byen.

- Det smalt noe helt forferdelig. Til tross for at jeg befant meg mange meter derfra ristet det i hele bygningen, sier skolens rektor, Christine Holmberg til Aftonbladet.

De svenske myndighetene sier de fortsatt ikke har kontroll eller oversikt over situasjonen. 

- Vi har fått inn alarm om at det hørt en ganske tydelig eksplosjon og at man har sett en røyksky. Det skjedde cirka klokka 14.50. Men jeg har ikke fått noen rapport tilbake, og det er fortsatt mye som er uklart, sier Ola Åkesson, ansvarlig for utrykningen, til Aftonbladet. 

Åkesson sier videre at arbeidet nå består i å kartlegge hva det er som har forårsaket eksplosjonen. Det skal ha vært mye røykutvikling på stedet, ifølge de svenske avisene. 

- Vi er nå på plass ved skolen og forsøker å få klarhet i hva det er som har eksplodert. Det vet vi enda ikke, sier han til Expressen. 

Politiet skal også være på stedet. Det skal ikke være rapportert om noen personskader foreløpig, opplyser redningstjenesten overfor avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer