- Det var guttehender overalt på kroppen min

Kvinnelig student (24) trodde hun var eneste offer. - Nå skal jeg anmelde, sier hun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Jeg må ha vært i mine egne tanker, for plutselig var jeg omringa av en haug med guttunger. De reiv og sleit i klærne mine. De klarte å få meg ned i bakken. Da dro de av genseren og toppen min. De forsøkte å dra av meg shortsen. Det var hender overalt på kroppen min, sier en 24 år gammel kvinnelig oslostudent til Dagbladet.no.

Hun ønsker ikke å stille med navn og bilde fordi hun frykter å møte på guttegjengen igjen.  Som Dagbladet.no skrev tidligere i dag ble minst ti kvinner nærmest overfalt og antastet av en gjeng gutter av somalisk opprinnelse ved Sofienbergparken i Oslo lørdag kveld.

Guttene, som alle er under 14 år gamle, ble pågrepet av politiet. Den 24 år gamle kvinnen tok i kveld kontakt etter å ha lest om Mariann Steiro som sto frem med saken på Dagbladet.no tidligere i dag.

Les også: - De dro opp kjolen min og tok meg i skrittet

- Jeg trodde jeg var eneste offer. Det er på en måte litt mindre skremmende å vite at det er flere som har opplevd det samme. Det betyr at jeg var et tilfeldig offer, sier kvinnen.

Turte ikke gå ut
Hun forteller at hun har tydelige blåmerker på brystet og smerter i skuldra etter møtet med guttegjengen.

Hun hadde vært i parken med et par venninner og var på hjem da det skjedde en gang mellom klokka 19 og 20 lørdag kveld.

- Det ødela kvelden min totalt. Jeg skulle egentlig ut senere, men jeg turte ikke å gå ut etter det som skjedde, sier hun.

24-åringen forteller at guttene lo og bråkte da de hadde henne i bakken.

- Det var guttehender overalt på kroppen min

- De virka veldig unge og barnslige. De bare lo mer og mer etter hvert som de fikk se mer av meg. Jeg gråt og hylte etter hjelp. Etter fire-fem minutter hørte jeg noen true med å ringe politiet. Da løp de mens de bare lo enda mer, sier hun til Dagbladet.

- Skremmende gruppementalitet 

Hun har til nå ikke valgt å gå til politiet med sin historie, men har planer om å anmelde forholdet i morgen tirsdag.

- Jeg trodde ikke det var noe vits i, og at det ikke ville føre noe steds hen. Men nå som de har vært etter så mange jenter, så må jo dette få konsekvenser for dem. Selv om de er barn kan de ikke gå rundt å gjøre slikt, sier hun.

Det var 24 år gamle Mariann Steiro som fikk politiet til å ta affære lørdag kveld.

- Da de ble pågrepet og satt i politibilen kom åtte andre kvinner som hadde opplevd det samme som jeg hadde, sa Steiro til Dagbladet.no tidligere i dag.

De to kvinnene velger å fortelle sine historier fordi de mener saken fortjener oppmerksomhet.

- Det kan virke uskyldig nå, men hva gjør disse guttene når de blir eldre? De har allerede en skremmende gruppementalitet, sier hun.

Politiet opplyser til Dagbladet.no at de vurderer om de skal ta kontakt med barnevernsinstitusjoner i forbindelse med saken.

BLE ARRESTERT: Gjengen med gutter ble anholdt av politiet etter at Mariann Steiro (24) tok kontakt. Hun sto fram i Dagbladet.no tidligere i dag. Nå velger nok en av de antastede kvinnene å fortelle sin historie. Politiet vurderer nå om barnevernet skal kobles inn. Guttene på bildet opplyser til Dagbladet.no at de ikke har noe med saken å gjøre.