- Det var guttehender overalt på kroppen min

Kvinnelig student (24) trodde hun var eneste offer. - Nå skal jeg anmelde, sier hun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Jeg må ha vært i mine egne tanker, for plutselig var jeg omringa av en haug med guttunger. De reiv og sleit i klærne mine. De klarte å få meg ned i bakken. Da dro de av genseren og toppen min. De forsøkte å dra av meg shortsen. Det var hender overalt på kroppen min, sier en 24 år gammel kvinnelig oslostudent til Dagbladet.no.

Hun ønsker ikke å stille med navn og bilde fordi hun frykter å møte på guttegjengen igjen.  Som Dagbladet.no skrev tidligere i dag ble minst ti kvinner nærmest overfalt og antastet av en gjeng gutter av somalisk opprinnelse ved Sofienbergparken i Oslo lørdag kveld.Guttene, som alle er under 14 år gamle, ble pågrepet av politiet. Den 24 år gamle kvinnen tok i kveld kontakt etter å ha lest om Mariann Steiro som sto frem med saken på Dagbladet.no tidligere i dag.

Les også: - De dro opp kjolen min og tok meg i skrittet

- Jeg trodde jeg var eneste offer. Det er på en måte litt mindre skremmende å vite at det er flere som har opplevd det samme. Det betyr at jeg var et tilfeldig offer, sier kvinnen.

Turte ikke gå ut Hun forteller at hun har tydelige blåmerker på brystet og smerter i skuldra etter møtet med guttegjengen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer