SKREKK: Kvinnene ser skrekkslagne ut, mens brudeparet ikke gjør annet enn å smile: - Det var nære på, forteller fotografen. Foto: Leslie Dennis Hollingsworth
SKREKK: Kvinnene ser skrekkslagne ut, mens brudeparet ikke gjør annet enn å smile: - Det var nære på, forteller fotografen. Foto: Leslie Dennis HollingsworthVis mer

- Det var helt hysterisk. Alle jentene er livredde. Paret legger ikke engang merke til det

Et bryllupsbilde litt utenom det vanlige. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fotograf Leslie Hollingsworth skulle ta bilder for et brudepar som giftet seg i Birmingham i slutten av september.

Flertallet av bildene som er tatt vitner om en fin dag og mange glade mennesker.

Men ett av bildene skiller seg ut. På trappa utenfor bryllupslokalet ble brudeparet bedt om å stille seg opp, sammen med forlovere og venner.

- Det var nære på

Hollingsworth forteller til Huffington Post at det var så mange mennesker som skulle med på bildet at hun ble nødt til å gå ut i gata, der hvor bilene vanligvis står parkert langs kanten.

I løpet av de få sekundene hun sto der, kjørte det forbi en bil.

- Jeg følte at vinden fra bilen strøk forbi meg. Det var virkelig nære på, sier hun til avisa.

Og slik ser altså en nestenpåkjørsel ut fra fotografens side. Mens flere av kvinnene helt tydelig har fått øye på bilen, er det flere som ikke har rukket å reagere ennå.

- Det var helt hysterisk. Alle jentene er livredde. Paret bare står det. De legger ikke engang merke til det. Og mennene tenker bare «hva var det som nettopp skjedde?».

Brudens far passet på

I starten av oktober, da hun hadde fremkalt bildene, la hun selv ut reaksjonsbildet på Facebook.

«Slik så brudepikene ut da jeg nesten på påkjørt av en bil. Brudeparet ser i det minste lykkelige ut», skriver hun.

Flere forteller at de synes at bildet er veldig morsomt.

Til bryllupsnettstedet The Knot forteller hun at det var brudens far som reddet henne fra bilen.

- Han sto der sammen med meg og jeg kjente armen hans på ryggen min. Jeg visste at han passet på meg. Jeg skjønte ikke en gang hvor nære bilen var før jeg så på bildet i ettertid.

OVERRASKELSE: Et amerikansk brudepar fikk seg en stor overraskelse da filmstjernen Tom Hanks plutselig dukket opp under en fotoseanse for bryllupet i Central Park i New York. Skuespilleren var ute på en joggetur da han stoppet opp og ga paret nok et minne for livet på den store dagen. VIDEO: NTB Reuters Vis mer