Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Det var helt spontant og uten manus

Clint Eastwood snakker for første gang til pressen etter stol-stuntet.

IKKE PLANLAGT: Clint Eastwood letter på sløret etter sin berømte opptreden på rebulikanernes landsmøte for en uke siden der han snakker til en tom stol i 11 minutter. Foto: Stan Honda / AFP Photos
IKKE PLANLAGT: Clint Eastwood letter på sløret etter sin berømte opptreden på rebulikanernes landsmøte for en uke siden der han snakker til en tom stol i 11 minutter. Foto: Stan Honda / AFP Photos Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ideen med å bruke en tom stol som rekvisitt under republikanernes landsmøte i Tampa for å vise sin støtte til Mitt Romney, ble til da noen bak scena spurte om han ville sitte, forklarer Clint Eastwood.

En 11 minutters lang tirade mot en tom stol, hvor filmlegenden later som han prater til president Barack Obama, førte derimot til en ny internettrend og latterliggjøring for Hollywood-helten.

«Eastwooding» Sosiale medier florerer nå av bilder av tomme stoler, folk som argumenterer mot tomme stoler, dyr som stirrer på stoler og folk som er limt inn på stolen Eastwood snakket til, og nettfenomenet har selvfølgelig fått navnet «eastwooding».

En av Romneys tidligere rådgivere skrev følgende melding på Twitter:

- Notat til framtiden: skuespillere trenger manus.

Uten manus Det etterhvert så berømte stol-stuntet fant sted på rebulikanernes landsmøte natt til fredag for en uke siden. Først nå bryter skuespilleren tausheten og forklarer for første gang hva som egentlig skjedde før han gikk på scenen, melder Foxnews.

Til lokalavisa Carmel Pine Crone i California forklarer Eastwood at talen var uten manus og rimelig spontan.

- Det var en stol der, og en mann som hele tiden spurte om jeg ville sitte. Da jeg så på stolen kom jeg på ideen. Jeg setter stolen på scenen og snakker til Mr. Obama og spør ham hvorfor han ikke har holdt alle løftene han har kommet med, forklarer Eastwood.

President Barack Obama har selv svart på filmlegendens kritikk - først med et bilde der han selv sitter i den ekte presidentstolen og med teksten: «dette setet er opptatt».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media