- Det var helt uvirkelig

Aleksander (22) måtte kaste seg på bakken da en mann begynte å skyte på flyplassen.

SKJØT PÅ FLYPLASS: Minst fire personer skal være skadd, etter at han mann løsnet skudd inne på Terminal 3 på Los Angeles flyplass (LAX).  Foto: EPA/MICHAEL NELSON/NTB SCANPIX
SKJØT PÅ FLYPLASS: Minst fire personer skal være skadd, etter at han mann løsnet skudd inne på Terminal 3 på Los Angeles flyplass (LAX). Foto: EPA/MICHAEL NELSON/NTB SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Det var helt uvirkelig, sier Aleksander Fiksdal (22) på telefon fra flyplassen. Han var vitne da en person avfyrte flere skudd ved sikkerhetskontrollen i Terminal 3 på Los Angeles flyplass (LAX).

- Jeg så en mann bli skutt. Jeg kastet meg ned på bakken, sier Fiksdal til Dagbladet. Han forteller at det brøt ut panikk og at folk løp i alle retninger.

- Jeg tenkte: «Er dette virkelig?», sier Fiksdal, som forteller at han nå er i trygghet, men at han var redd da det skjedde. 

Han venter nå utenfor terminal 1, på at flyene skal begynne å fly igjen. Fiksdal forteller at han vært på ferie i USA, og at han har reist rundt i landet med en kamerat.

Ifølge CBS har en person med en rifle blitt skutt inne i en av terminalene. CBS rapporterer at mannen er skutt i beinet og tatt hånd om av politiet. Informasjonen er ikke bekreftet.

NBC melder at mannen åpnet ild ved en sikkerhetssjekk i terminal 3 på den internasjonale delen av flyplassen. En sikkerhetsansatt ved flyplassen skal være skadd og terminalen ble evakuert, melder kanalen.

Passasjer og vitne Robert Perez sier til CBS at ansatte ved flyplassen kom løpende og ropte at en mann hadde våpen.

- Jeg hørte smell og alle la seg ned på bakken, sier Perez.

- UVIRKELIG: - Det var helt uvirkelig, sier Aleksander Fiksdal (22) på telefon fra flyplassen. Han var vitne da en person avfyrte flere skudd ved sikkerhetskontrollen i Terminal 3 på Los Angeles flyplass (LAX).
 Foto: PRIVAT
- UVIRKELIG: - Det var helt uvirkelig, sier Aleksander Fiksdal (22) på telefon fra flyplassen. Han var vitne da en person avfyrte flere skudd ved sikkerhetskontrollen i Terminal 3 på Los Angeles flyplass (LAX). Foto: PRIVAT Vis mer