- Det var ikke akkurat her vi hadde tenkt å tilbringe ferien

Fortvilte passasjerer strandet på Gardermoen for andre natt på rad.

STORE FORSINKELSER: Flere hundre passasjerer må overnatte på hotell for andre natt på rad etter at flyet deres til Bangkok i dag ble innstilt igjen. Ellinor Stensø (t.h.) og hennes bror Esten Arild Stensø, begge fra Trondheim, er to av de uheldige passasjerene. Foto: Marvin Thorsø
STORE FORSINKELSER: Flere hundre passasjerer må overnatte på hotell for andre natt på rad etter at flyet deres til Bangkok i dag ble innstilt igjen. Ellinor Stensø (t.h.) og hennes bror Esten Arild Stensø, begge fra Trondheim, er to av de uheldige passasjerene. Foto: Marvin Thorsø Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Dette er alldeles uhørt, jeg har ikke opplevd makan, sier Øyvind Hagen fra Oslo til Dagbladet.

Han er en av rundt 300 passasjerer som i går formiddag skulle forlate vinterkulda i Norge til fordel for sol og varmegrader i Thailand.

Men flyet fra Thai Airways var ikke kommet lenger enn på vei mot rullebanen på Oslo Lufthavn Gardermoen da det plutselig snudde og kjørte tilbake til gaten igjen.

- Vi ble sittende i flyet i bortimot tre timer. Vi fikk litt drikke og noen nøtter, før vi ble bedt om å gå ut og hente bagasjen og gå til et område for å få mer informasjon. Der sto vi vel og ventet i bortimot to timer, for så å bli booket inn på Clarion Hotel på Gardermoen, sier Mai Torunn Brattås fra Fredrikstad.

Kansellert igjen Passasjerene fikk beskjed om å møte på Gardermoen igjen halv ni neste dag, da flyet etter planen skulle gå klokka tolv.

- Vi kom oss gjennom sikkerhetskontrollen igjen og ventet på flyet, men det ble hele tida utsatt «en halvtime», sier Brattås frustrert.

Til slutt ble de informert om at de måtte ta inn på flyplasshotellet nok ei natt. Årsaken til kanselleringene er angivelig et teknisk problem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.