Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Det var ikke alle som var fornøyde med Norges seier mot Polen

Politiet rykket ut etter melding om slåsskamp.

 UTAGERENDE POLAKKER: Politiet på Romerike fikk melding om full slåsskamp i en leilighet på Strømmen. Skjermpdump: Twitter.
UTAGERENDE POLAKKER: Politiet på Romerike fikk melding om full slåsskamp i en leilighet på Strømmen. Skjermpdump: Twitter. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Norges sensasjonsseier mot vertsnasjonen Polen i håndball-EM i går kveld skal visstnok ha skapt amper stemning på en adresse på Strømmen på Romerike.

Det var Romerikes Blad som første omtalte saken.

Klokken 20.56 på kvelden fikk politiet på Romerike melding om at det var tegn på slåsskamp i en leilighet på Strømmen. En forbipasserende hadde observert gjennom vinduet fra utsida at det var menn som sloss og bestemte seg for å ta kontakt med politiet.

- Vi bestemte oss for å reise ut for å sjekke hva det dreide seg om, og da vi ankom stedet viste det seg at det var en gjeng med polakker som ikke var helt fornøyd med hvordan det gikk i håndballkampen mot Norge, sier operasjonsleder Tonje Borrebæk i Romerikes politidistrikt til Dagbladet.

Da rapportene om slåsskamp kom inn til politiet skal Norge ha ledet med et par mål, og polakkene skal ha vært svært frustrerte og høylytte.

Politiets Twitter-melding fra kvelden har gått som en farsott på sosiale medier, og i skrivende stund er meldingen delt over hundre ganger.

Men verken polakkene på Romerike eller et polsk EM-inferno stoppet Espen Lie Hansen og de norske håndballgutta lørdag. Det endte med sensasjonell 30-28-seier foran 16.000 tilskuere.

Ifølge SSB bor det nesten 100 000 personer med polsk bakgrunn i Norge, og det er ukjent hvordan stemningen var hos dem da dommeren blåste av kampen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media