TOK INITIATIV: I utgangspunktet var planen at klassen til den 10 år gamle datteren til Therese Gunnarsson skulle komme, men det var ingen som møtte opp. Da tok moren grep, og inviterte alle hun kjenner på Facebook i stedet. Det ble en stor suksess. Foto: Peo Möller / Kvällsposten
TOK INITIATIV: I utgangspunktet var planen at klassen til den 10 år gamle datteren til Therese Gunnarsson skulle komme, men det var ingen som møtte opp. Da tok moren grep, og inviterte alle hun kjenner på Facebook i stedet. Det ble en stor suksess. Foto: Peo Möller / KvällspostenVis mer

Det var ingen fra klassen som kom på datterens fest. Da inviterte mamma hele byen i stedet

- Hun følte seg som en prinsesse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I utgangspunktet var planen at klassen til den 10 år gamle datteren til Therese Gunnarsson skulle komme, men det var ingen som møtte opp.

Da tok moren grep, og inviterte alle hun kjenner på Facebook i stedet. Det ble en stor suksess.

- Jeg er fortsatt sjokkert over hvor mange som møtte opp, sier hun til svenske Kvällsposten.

Ingen kom Innlegget hennes på Facebook har allerede fått stor spredning. Der forteller hun om den planlagte festen som så ut til å ende i snørr og tårer, men som endte godt likevel.

Therese og datteren hadde planlagt festen lenge, og forhåpningene var store. På innbydelsen om festen til hele klassen på 30 stykker, var det sju som sa ifra at de ikke kom. Men ingen møtte opp.

I innlegget på Facebook bør Therese inn til åpent hus der alle var velkomne «med en gang».

«Jeg skriver dette her så alle kan se og store som små med godt humør er velkomne umiddelbart til "scoutlokalen" for å gi min datter en topp fest. Jeg vil ikke at dette skal bli sittende som et vondt minne hos henne. Velkommen.»

Oppslutningen ble større enn hun i utgangspunktet kunne drømt om. Nærmere 300 kommentarer strømmet inn, og i lokalet ble det fullt hus med glade barn og voksne som ville feire 10-åringen.

Nærmere hundre personer møtte opp, til og med en fra klassen som i tillegg sa unnskyld for at vedkommende ikke hadde svart på invitasjonen.

Krone på hodet Selv om mamma Therese nok var lettet, var det likevel datteren som var mest fornøyd med kvelden. Etter festen var det ifølge moren vanskelig å få henne i seng.

Med krone på hodet og en sjokoladebit i munnen fikk hun omsider lurt tiåringen under dyna.

- Hun kjente seg sviktet og sa «ingen er glad i meg», men etter festen sovnet hun lykkelig. Hun følte seg som en prinsesse. Jeg vil ikke at dette skal skje med noen andre, så derfor går jeg ut og forteller dette, sier hun.