– Det var mine hender som gjorde det

21-åringen som er siktet for drapet på moren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 21-åringen samtykket i går til fire ukers varetektsfengsling med brev- og besøksforbud. I kjennelsen fra Oslo tingrett heter det at «siktede har erkjent at det var han som forvoldte morens død eller i alle fall hans hender som hadde gjort det. Han var også på åstedet da moren ble funnet.»

– Denne forklaringen fra siktede må sees i sammenheng med hans behov for psykiatrisk hjelp. Vi må finne ut etter hvert hva som har vært hans tilstand under gjerningen, sier politiinspektør Terje Kristiansen til Dagbladet.

21-åringen, som tidligere er dømt for vold mot politiet og har vært tvangsinnlagt på psykiatrisk, vil bli innlagt til psykiatrisk behandling.

– Etter avhørene ble han fremstilt for psykiatrisk legevakt, der de fant ut at han ville være tjent med psykiatrisk behandling. Han vil havne på Dikemark så snart de kan ta imot ham, sier Kristiansen.

Det var torsdag kveld at politiet fant den drepte kvinnen. Politiet rykket ut til en adresse på Frogner etter at datteren meldte moren savnet torsdag kveld. I tomannsboligen like overfor Frognerparken fant tjenestemennene kvinnen. Der fant de også sønnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer