- Det var noen dumme ord på en skjerm, vi er ferdige med det

Kona til den tiltalte ekspolitimannen har fullstendig tiltro til ektemannen, også etter at de seksualiserte chattene med Linn Madelen Bråthen kom for en dag.

FÅR STØTTE: Kona til den tiltalte ekspolitimannen sier hun stoler fullt og helt på at han nå forteller sannheten om hva som skjedde på Breviksbrua natt til 3. august i fjor. Her fra Kripos' rekonstruksjon i fjor. Foto: PER FLÅTHE / DAGBLADET
FÅR STØTTE: Kona til den tiltalte ekspolitimannen sier hun stoler fullt og helt på at han nå forteller sannheten om hva som skjedde på Breviksbrua natt til 3. august i fjor. Her fra Kripos' rekonstruksjon i fjor. Foto: PER FLÅTHE / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SKIEN (Dagbladet): Kona til ekspolitimannen som er tiltalt for å ha etterlatt Linn Madelen Bråthen (33) i en hjelpeløs situasjon, var den siste som forklarte seg i rettssaken mot ektemannen i dag. Hun gir sin mann uforbeholden støtte, og sier hun aldri har vært i tvil om at han har vært trofast mot henne.

- Jeg er ei dame med bein i nesa og er ikke naiv. Jeg stoler på ham, sier den 40-årige Stathelle-kvinnen.

Hun har vært sammen med ekspolitimannen i 15 år og gift med ham i 8 1/2 år. Sammen har de to barn.

- Tøft år Den tiltaltes kone forteller at det siste året har vært tøft for henne, mannen og de to barna. Mannen var drapssiktet i et halvt år, og risikerer nå seks år i fengsel selv om han ikke er drapstiltalt.

- Det har vært helt absurd. Men vi står sammen og er sterke, sier kvinnen, som forklarer seg selvsikkert og av og til sender et smil til ektemannen, som sitter til høyre for vitneboksen.

40-åringen sier hun hele tida har vært klar over at ektemannen og Bråthen hadde nær kontakt, gikk turer om natta og chattet.

- Hvordan så du på forholdet mellom dem? spør aktor Kjetil Omholt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer