- Det var oralsex

Svein Ludvigsen innrømmer at han hadde oralsex med mannen i 20-åra, men hevder at det var frivillig.

MØTTES I OSLO: Svein Ludvigsen innrømmer at han hadde oralsex med mannen i 20-åra i Oslo 26. november 2017. Dette overvåkingsbildet ble tatt av dem dagen etter. Foto: Politiet
MØTTES I OSLO: Svein Ludvigsen innrømmer at han hadde oralsex med mannen i 20-åra i Oslo 26. november 2017. Dette overvåkingsbildet ble tatt av dem dagen etter. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROMSØ (Dagbladet): Det er en gråtkvalt Svein Ludvigsen (72) som sitter i vitneboksen i Nord-Troms tingrett torsdag. Her forteller han at han snakket usant om kontakten han hadde med en av de fornærmede i avhør hos politiet.

- Det er vanskelig å innrømme det, men jeg innrømmer at enkelte ting jeg sa i avhør på politihuset ikke var riktig, sier den tidligere fylkesmannen.

Han forteller i dag at det har vært former for seksuell kontakt mellom ham og den fornærmede mannen i 20-åra i Oslo. Men han benekter at det har vært i et slikt omfang som mannen forklarte i retten.

Det var denne kontakten som ble fanget på et overvåkingskamera ved Byporten i Oslo 27. november 2017.

Den fornærmede mannen i 20-åra har beskrevet overgep han har vært utsatt for på hoteller i Oslo, på Ludvigsens hytte- og hjem, samt på fylkeshuset.

- Var naiv

Mannen forklarte at han den aktuelle november-helga ble invitert på hotell med Ludvigsen i Oslo, og at han her ble utsatt for overgrep. I den forbindelse tok han et bilde som ble lagt fram i retten tidligere denne uka. Påtalemyndigheten mener bildet viser Ludvigsen og den fornærmede i seksuell omgang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer