Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Det verste åstedet jeg noensinne har sett

Syv personer funnet drept i husvogn i Georgia, USA. To barn kritisk skadet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Lørdag kveld norsk tid troppet politiet opp på en parkeringsplass for campingvogner i Brunswick, Georgia. De responderte på en nødsamtale fra området og fant syv personer drept samt flere som var hardt skadd.

Politisjef i Glynn County, Matthew Doering, bekrefter at syv personer er funnet drept, men kan ikke på det nåværende tidspunkt komme med mer informasjon om hendelsesforløpet i forkant av drapene eller hvordan de ble drept.

- Jeg tror aldri det har vært så mange ofre i en drapssak i USA noensinne, sa Doering ifølge Jacksonville News.

Jimmy Durben ved Glynn Countys rettsmedisinske institutt var på åstedet i dag og forteller til First Coast News at det er snakk om et svært brutalt massedrap.

- Det er det verste åstedet jeg noensinne har sett i mine 17 år her, sa Durben.

Beboere i området har flokket seg rundt parkeringsplassen der de drepte ble funnet, bekymret og redde forsøker de alle å finne ut hva som har skjedd i nabolaget.

Til lokalavisa First Coast News uttrykker naboer bekymring over at politiet ikke har kommentert massedrapet, og er redd for at mulige gjerningsmenn fortsatt kan befinne seg i området.

- Det er fryktelig og skremmende, sa en beboer i nabolaget til lokalavisa da hun møtte avsperringene på åstedet.

Ifølge Jacksonville News ankom en kvinne åstedet og snakket kortfattet med naboer før hun skrek «de drepte gutten min».

- En mann som bor der kom hjem i dag tidlig, han kom ut på gata og ropte «hele familien min er død», fem minutter senere var politiet her, sa en nabo som ikke ville oppgi navn. Naboen fortalte Jacksonville News at han ikke hadde hørt noen skudd i løpet av natta.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling