-  Det verste jeg noen gang har opplevd

-  Dette har vært et mareritt, sier kjæresten (18) til gutten på 19 år som ble hardest rammet i metanol-saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-  Det er vanskelig når noe sånt skjer. Så langt i livet er dette det verste jeg har opplevd. Det har vært et mareritt å sitte og vente og vente uten å vite, sier den 18 år gamle jenta fra Sarpsborg til Dagbladet.

I tre døgn har hun mer eller mindre bodd på Sykehuset Østfold Fredrikstad der hennes kjæreste har ligget skadd etter å ha fått i seg metanol.

-  Jeg har ikke klart å dra fra han. Her på sykehuset har jeg fått informasjon hver time, sier hun.

Døgnene etter festen har vært vonde og slitsomme for henne.

-  Jeg er jo så glad i han, og det gjør vondt å se at han har det så vondt, sier hun, men heldigvis begynner kjæresten hennes å bli bedre. Intensivbehandlingen er avsluttet og han er flyttet til vanlig sengepost.

Sykehusets informasjonssjef, Trond Degnes, sier at gutten trolig slipper seinskader, men at han må ligge til observasjon noen dager. -  Han har det for så vidt ganske bra og begynner å bli friskere. Han er oppe og går litt og har begynt å spise litt. Han har vært heldig tross alt. Vi er blitt fortalt at hvis han hadde kommet til sykehuset noen timer seinere, ville han ikke overlevd, sier guttens kjæreste, som roser sykehuset.

-  De har vært veldig behjelpelige og omsorgsfulle her. Også vi rundt har fått veldig god hjelp. Vi har også fått masse støtte fra familie og venner, sier hun.