Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

MDGs landsmøte 2018

- Det vi lovet i valgkampen, er akkurat det vi nå gjennomfører i Oslo

Få lokalpolitikere har stått i politiske stormer av det kaliberet Oslo-byråd Lan Marie Nguyen Berg har. - Vi har gjort det vi har lovet, som jeg trodde politikere skulle gjøre, sier Berg.

TAR GJENVALG: Lan Marie Nguyen Berg mener MDG har levert det de lovet velgerne i Oslo. Fredag annonserte hun at hun stiller til gjenvalg i kommunevalget 2019. Foto: Bjørn Langsem
TAR GJENVALG: Lan Marie Nguyen Berg mener MDG har levert det de lovet velgerne i Oslo. Fredag annonserte hun at hun stiller til gjenvalg i kommunevalget 2019. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I helga avholder Miljøpartiet de grønne (MDG) landsmøte på Fornebu. Berg, som fredag annonserte at hun vil stille til gjenvalg i kommunevalget til neste år, er optimistisk på vegne av partiets framtid.

- Det er skikkelig bra driv i partiet nå. Jeg merker det lokalt i Oslo. Vi tiltrekker oss mange bra folk som vil være med på grunn av de tingene vi får til, sier Berg til Dagbladet.

- Mer enn vi kunne drømt om

Selv om partiet ble stiftet for tretti år siden i år, er det kun de siste fem årene de har kommet i posisjon til å gjennomføre politikken sin. I 2013 fikk partiet sin første stortingsrepresentant, og i 2015 fikk de byrådsmakt i Oslo.

Lenge så det ut til at veksten i partiet ville fortsette, men ved stortingsvalget i fjor, klarte de ikke å bryte sperregrensa.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER**

KUN 30 KR/MND- 60% rabatt

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER** 180 kr 6 måneder. 1 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55kr/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?