- Det ville blitt ramaskrik hvis norske foreldre lot sine døtre kjønnslemleste

FpU-leder Himanshu Gulati vil kaste ut innvandrere som ikke aksepterer Norges verdier.

SNILLISME: Himanshu Gulati (25) etterlyser et oppgjør med en ukultur blant innvandrere som vi lar passere av frykt for å bli stemplet som rasister. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
SNILLISME: Himanshu Gulati (25) etterlyser et oppgjør med en ukultur blant innvandrere som vi lar passere av frykt for å bli stemplet som rasister. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADETVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den indiskættede lederen for Fremskrittspartiets Ungdom er sterkt opprørt over at vi lukker øynene for kjønnslemlestelse og tvangsgiftemål.

- Jeg mener oppriktig at det norske samfunnet svikter mange unge innvandrere, fordi vi ikke har baller nok til å ta utfordringene.

- Tenk deg reaksjonen om norske foreldre lot sine døtre kjønnslemleste — det ville blitt ramaskrik, barnevernet koblet inn, politianmeldelse, samt fengselsstraff for legemsbeskadigelse og vold mot mindreårige, sier Himanshu Gulati.

Rasiststempel Han minner om at dette trolig skjer hundrevis av innvandrerjenter i Norge hvert eneste år.

- Uten at noen løfter en finger for å hjelpe dem. Kriminelle handlinger, som møtes med skuldertrekk og luftige handlingsplaner.

- Vi har latt ukultur fortsette fordi det har vært en del av fremmedkultur av frykt for å bli stemplet som rasist.

- De innvandrere som ikke aksepterer norsk lov og landets grunnleggende frihetsverdier har ingen ting her å gjøre. De bør sendes ut. Det må vi tørre å si, mener Gulati.

Fra India 25-åringen er født i Førde og oppvokst i Lavik, ytterst i Sognefjorden, før han flyttet til Lillestrøm sammen med foreldrene og sine tre søstre da han var ni år.

- Mamma er fysioterapeut og pappa er lege. De kom til Norge som arbeidsinnvandrere fra India på slutten av 70-tallet og fikk jobb i Nord-Norge, på Vestlandet og etter hvert på Romerike.

Familien syntes det var positivt da han meldte seg inn i Frp.
-De hører hjemme på høyresiden og det var sympatier for FrPs innvandringspolitikk i familien allerede før jeg meldte meg inn, sier Gulati.

Belønner tullingene Ungdomspolitikeren er vippekandidat til Stortinget. Han har ingen problemer med å fronte Frps innvandringskritikk.

- Det som provoserer veldig mange av oss innvandrere er at noen idioter i innvandrermiljøet ødelegger for alle de som utfører ærlig, hardt arbeid.

- Vi har dessverre et system som belønner tullingene framfor de som står på. Det er kanskje vanskelig for nordmenn å fatte, men det svir ekstremt sterkt for mange innvandrere at innvandrere uten edle hensikter kan suge så mange kroner ut av felleskassa.

- De som har tapt mest på den naive innvandringspolitikken, er innvandrerne selv. Derfor skulle det bare mangle at innvandrere som meg står opp og ta et oppgjør med denne snillismen, sier Himanshu Gulati.

Gode hensikter Han mener integrering handler mye om vilje.

- Det er alt for mange som ikke viser den viljen, men likevel blir kastet penger etter.
- Ære være alle gode hensikter, men integreringsmyndighetene fortsetter med et system de vet ikke fungerer, i frykt for å ta opp vanskelige problemstillinger.

Trekke opp stigen Himanshu har fått høre fra motstandere at vil trekke opp stigen etter seg og at han er blitt for norsk.

- Det stemmer slett ikke, jeg hører på bollywoodmusikk, har reist i hundre land, har studert i India, samt besøkt noen av de helligste stedene i de fleste religioner i verden.

- Jeg er født og oppvokst i Norge, det er jeg stolt av, men jeg bærer mye av familiens kultur med meg, sier Gulati.

Banket på døra Himanshu hevder at han aldri synes Frp-ere går over streken i innvandringsdebatten.

- Jeg har riktignok banket på døra til Christian Tybring-Gjedde og diskutert formen på en kronikk han publiserte.
Men innholdet var jeg helt komfortabel med. Jeg vet hva Frps politikere mener og vet at ingen av dem har mørke meninger.

Trakassering Gulati forteller at han sjelden utsettes for ubehagelig hets for å fronte Fremskrittspartiet.

- Men jeg har opplevd trakassering fra politiske motstandere i skolediskusjoner. Også i innvandringsdebatter i moskeer, der politiske motstandere av Frp forsøker å score billige poeng på usaklig retorikk.

- Veldig mange innvandrere mener vår politikk er den beste. Husk at Frp er landets nest største innvandrerparti. På våre sommerleirer ser vi at folk fra alle verdenshjørner støtter oss. Myten om at innvandrere frykter Frps innvandringspolitikk er i ferd med å forsvinne, sier FpU-lederen.