- Det ville blitt ramaskrik hvis norske foreldre lot sine døtre kjønnslemleste

FpU-leder Himanshu Gulati vil kaste ut innvandrere som ikke aksepterer Norges verdier.

SNILLISME: Himanshu Gulati (25) etterlyser et oppgjør med en ukultur blant innvandrere som vi lar passere av frykt for å bli stemplet som rasister. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
SNILLISME: Himanshu Gulati (25) etterlyser et oppgjør med en ukultur blant innvandrere som vi lar passere av frykt for å bli stemplet som rasister. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den indiskættede lederen for Fremskrittspartiets Ungdom er sterkt opprørt over at vi lukker øynene for kjønnslemlestelse og tvangsgiftemål.

- Jeg mener oppriktig at det norske samfunnet svikter mange unge innvandrere, fordi vi ikke har baller nok til å ta utfordringene.

- Tenk deg reaksjonen om norske foreldre lot sine døtre kjønnslemleste — det ville blitt ramaskrik, barnevernet koblet inn, politianmeldelse, samt fengselsstraff for legemsbeskadigelse og vold mot mindreårige, sier Himanshu Gulati.

Rasiststempel Han minner om at dette trolig skjer hundrevis av innvandrerjenter i Norge hvert eneste år.

- Uten at noen løfter en finger for å hjelpe dem. Kriminelle handlinger, som møtes med skuldertrekk og luftige handlingsplaner.

- Vi har latt ukultur fortsette fordi det har vært en del av fremmedkultur av frykt for å bli stemplet som rasist.

- De innvandrere som ikke aksepterer norsk lov og landets grunnleggende frihetsverdier har ingen ting her å gjøre. De bør sendes ut. Det må vi tørre å si, mener Gulati.

Fra India 25-åringen er født i Førde og oppvokst i Lavik, ytterst i Sognefjorden, før han flyttet til Lillestrøm sammen med foreldrene og sine tre søstre da han var ni år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer