- Det virket som han drev en egen sekt

Kunder beskriver Phillip Garrido som en raring med pengeproblemer som gikk i for store klær.

- HADDE PENGEPROBLEMER: Tidligere kunder av Phillip Garrido (58) beskriver ham som en rar person som snakket om pengeproblemer og at gud snakket direkte til ham. Foto: EPA/Scanpix
- HADDE PENGEPROBLEMER: Tidligere kunder av Phillip Garrido (58) beskriver ham som en rar person som snakket om pengeproblemer og at gud snakket direkte til ham. Foto: EPA/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg husker flere ganger hvor Garrido var hjemme hos oss, sammen med barna da han leverte varer, sier Ben Daughdrill.

Han var en av mange av kundene som brukte tjenestene som firmaet til Phillip Garrdio solgte. Den kidnappingssiktede mannen hadde offeret Jaycee Lee Dugard (29) bak skranken i butikken «Printing for Less» som trykket visittkort, brosjyrer og flyveblader for publikum i lille Antioch i California. Dugard gikk bare under navnet «Allissa».

Nå er de faste kundene i sjokk etter avsløringen om at mannen kidnappet Lee Dugard for 18 år siden og holdt henne i fangenskap i bakgården ved sitt hjem.

- Pengeproblemer Daughdrill var kunde hos Garrido i seks år.

- Når jeg ser tilbake på det nå blir jeg kvalm, sier han til nyhetsbyrået AP.

Han forteller at det var ingenting ved Lee Dugard som kunne minne om at hun var i fare eller ble utnyttet på noen måte. Dugard fikk blant annet to døtre i fangenskapet. Hun tok sjelden initiativ til samtale. Kunden forteller at familien ofte gikk kledd i gamle klær som ikke passet, og at de virket fattige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer