OFFENTLIG BAKTRAPP:  Etter skytingen inn i leiligheten og politiaksjonen natt til mandag er det flere enn 83 000 Facebook-medlemmer som kjenner vindeltrappa i bakgården til mulla Krekars leilighet. Her sikrer politiet spor etter skytingen fra gangveien utenfor og inn i leiligheten.  FOTO: TOMM W. CHRISTIANSEN.
OFFENTLIG BAKTRAPP: Etter skytingen inn i leiligheten og politiaksjonen natt til mandag er det flere enn 83 000 Facebook-medlemmer som kjenner vindeltrappa i bakgården til mulla Krekars leilighet. Her sikrer politiet spor etter skytingen fra gangveien utenfor og inn i leiligheten. FOTO: TOMM W. CHRISTIANSEN.Vis mer

Detaljert beskrivelse hjem til mulla Krekar

83 000 Facebook-medlemmer kan veien inn bakgården. Men i natt er han ikke hjemme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

En gruppe på nettsamfunnet Facebook har publisert detaljerte bilder og beskrivelser av atkomsten til mulla Krekars leilighet.

Gruppen har over 83.000 medlemmer.

Detaljer som hvordan man kan ta seg inn i bakgården, og bilder hvor vinduene og døren til Krekars leilighet er markert, har vært tilgjengelig på nettsamfunnet i et halvt år, skriver Klassekampen.Beklager bomEtter at Krekars svigersønn ble skutt og skadd inne i leiligheten natt til mandag, har flere personer skrevet meldinger der de beklager at attentatmannen eller mennene bommet.

Men i natt er ikke mulla Krekar hjemme.
Najmuddin Faraj Ahmad - som er hans egentlige navn - og familien er udner politibeskyttelse på hemmelig sted, skriver Dagbladet.


(NTB).
 HOVEDINNGANG:  Fra fronten er bygården der mulla Krekar bor som boligblokker flest. FOTO: TOMM W. CHRISTIANSEN.
HOVEDINNGANG: Fra fronten er bygården der mulla Krekar bor som boligblokker flest. FOTO: TOMM W. CHRISTIANSEN. Vis mer